59.700 €

Decebal, Agricultori, garsoniera comision 0%

  • Suprafata 40 mp
  • An 1991
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 8
  • Piața Iancului - M1 ...9 min.
Bucuresti, 02 iul, 09:40

Descriere anunt

Decebal, Agricultori, garsoniera comision 0%

1991 anul constructiei, oferta vanzare garsoniera pe Strada Agricultori, etajul 8/8, 40 mp, renovat recent, bloc de monolit, orientat pe EST, comision 0 % din partea cumparatorlui, www.realkom.ro.

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Decebal va ofera spre VANZARE

GARSONIERA DECEBAL-AGRICULTORI

Comision 0% din partea cumparatorului !

Zona Decebal este parte integrata a sectorului 3, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Garsoniera este localizata in zona Decebal, pe Strada Agricultori, in imobil cu acces stradal si vedere laterala in imediata apropiere de Piata Muncii

Etaj: Garsoniera este pozitionata la etajul 8 al imobilului de 8 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a garsonierei este de 50 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 38 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune garsoniera se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 40 mp.

Constructia este finalizata in anul 1991, pe structura de tip monolit. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Decebal una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca aceasta garsoniera situata in zona Decebal, pe Strada Agricultori, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Decebal dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Calea Calarasilor, Piata Muncii, Bulevardul Basarabia, Piata Muncii, Soseaua Mihai Bravu.

Acte: Garsoniera detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din garsoniera este laterala, iar accesul este stradal.

Garsoniera care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, geamuri termopan, usa de intrare din metal, aer conditionat, este orientata cardinal pe EST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Vreau sa mentionez ca aceasta garsoniera a fost renovata recent, iar baia dispune de incalzire prin pardoseala !

Agentia Imobiliara Realkom va ofera garsoniere de vanzare si inchiriere in zona Bulevardul Decebal, Bulevardul Unirii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-decebal-oferta-vanzare-garsoniera-decebal-agricultori/2314

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, garsoniera putand fi vazuta in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: NATANAEL POSTOLACHE

WWW.REALKOM.RO

MOBIL: 0723.620.114

E-MAIL: natanael.postolache@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

ww.apartamente-tineretului.ro

ww.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 9 min.
Piața Muncii 11 min.