34.000 €

Colentina, Sportului, bloc 2016, garsoniera la mansarda

  • Suprafata 57 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj din 3
Bucuresti, 07 oct, 13:55

Descriere anunt

Colentina, Sportului, bloc 2016, garsoniera la mansarda

Bloc nou 2017 situat in cartierul Colentina  pe str. Salciilor intre sos. Andronache si sos. Colentina in dreptul OMV/Sportului. 


Este dispus pe Ds+P+3 et+Pod este construit cu o deosebita rigurozitate din beton armat si caramida porotherm termoizolat cu polistiren expandat iar acoperisul este imbracat in tigla metalica.


Proprietatea este momentan in stadiul Alb, dar se va preda cu toate amenajarile dupa gustul cumparatorului ( gresie, faianta, parchet ) Cu centrala termica si calorifere montate.


Blocul este izolat cu termosistem ignifugat de 10 cm baile se predau cu obiecte sanitare ( cabina de dus/cada lavoar toaleta baterii calorifer port-prosop) tamplaria PVC REHAU de 5 camere culoare wenge fiecare apartament se preda cu centrala termica in condesatie si calorifere otel import germania .


Compartimentarea este semidecomandata, zidaria din tot blocul este integral  din caramida porotherm iar tencuiala este clasica. Instalatia sanitara este din PPR.


Camera va fi amenajata cu  parchet, baia si bucataria cu gresie si faianta casa scarii este placata cu granit iar mana curenta din fier forjat.  


Pretul este de 34.000 Euro.


Imobilul se afla intr-o zona excelenta, aproape de:

- Mijloacele de transport in comun : Ratb : Statia Sportului Tramvaiul 21 Troleibus 66 ( ruta Universitate) Autobus 253 ( ruta Pantelimon-Titan Autobus 409 ( ruta Afumati - Fundeni) toate la doar 3 minute de mers pe jos iar la 4 statii de tramvai aveti metroul Bucur Obor.

- supermarket-uri : Carrefour la 1 statie de tramvai sau 10 minute mers pe jos MegaShop Dragonul Rosu la doar 5 minute cu masina gasim Veranda Mall cel mai nou Mall de cumparaturi din Bucuresti Supermarketul Kaufland Piata Bucur Obor si Magazinul Bucur Obor.

- Gradinite de stat si private scoli generale in imediata apropiere ( scola 32 pe sportului scoala 39 pe Colentina si nr. 40 pe str. Peris) Liceul Victor Babes este la cateva statii cu Autobusul 409 iar Universitatea Lumina la doar 10minute de mers pe jos.

-Parcuri si zone de agrement: Parcul Motodrom de pe sos. Fundeni se afla la doar 10 minute de mers pe jos o adevarata oaza de liniste si relaxare intr-un parc foarte curat intretinut totodata la aproape 15 minute de mers pe jos gasim parcul Plumbuita pregatit sa va primeasca sa va relaxati la o plimbare. 

 


Este un imobil excelent pozitionat pentru acele persoane care au afaceri in partea de Est a orasului in marile depozite Doraly/Dragon/China Town iesirea spre Urziceni si totodata spre A3 ( Bucuresti-Ploiesti). 


Oferta in reprezentare exclusiva prin RENET - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea.

Comision: Standard!