42.000 €

Calea Vitan stradal, renovata, la 10 min de metrou Mihai Bravu, garsoniera

  • Suprafata 32 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 10
  • Mihai Bravu ...12 min.
Bucuresti, 11 sep, 16:23

Descriere anunt

Calea Vitan stradal, renovata, la 10 min de metrou Mihai Bravu, garsoniera

Ziua buna!

Va propun spre vanzare o garsoniera in linistitul cartier Vitan.

Sa va spun mai multe detalii despre aceast minunat cartier. Sa incepem prin a spune ca este o zona linistita, in caz ca doriti sa va gasiti pacea mult cautata.Accesul in bloc se face din Calea Vitan, pe langa acest mare avantaj aveti si zonele comerciale, mijloace de transport in comun si institutii de invatamant toate in imediata apropiere a imobilului.

La nici 30 de secunde aveti un Mega Image unde puteti face cumparaturile cu spor, fara niciun efort, spatii de infrumusetare, salonul de coafor, banca, puburi, toate acestea iti sunt cat de aproape ti-ai dorit.

In acesta zona dispuneti de mijlocele de transport in comun, cum ar fi RATB-ul 123, 135, 223, N111, de asemenea daca va place miscarea si preferati metroul puteti merge pe jos 10 minute pana la statia de metrou Mihai Bravu si 15 minute pana la statia de metrou Dristor.

In ceea ce priveste unitatile de invatamant, gradinita o aveti la doi pasi Gradinita Wonderland Vitan si scoala la 5 pasi Scoala Gimnaziala Mihai Botez , oricum nu necesita mult efort pentru a iti duce copii la scoala, totul va fi ,,hocus pocus᾿᾿.Pentru alte activitati sportive aveti stadionul Olimpia.

Hai sa dam din casa si 2-3 lucruri despre garsoniera.

Se afla la parterul unui bloc din anul 1980, este semidecomandata si are o suprafata totala de 32 de mp si tin sa mentionez ca are balcon, de asemenea garsoniera se vinde nemobilata.

Garsoniera este curata, cu parchet laminat nou, proaspat zugravita si instalatie electrica schimbata.Usa si geamurile nu sunt schimbate, blocul va intra in reabilitare in urmatoarea perioada, contractul fiind deja semnat.Blocul este monitorizat video, pentru a va simti total in siguranta.

Vecinatatati: Vitan, Mihai Bravu, Bucuresti Mall, Calea Vacaresti, Parcul Tineretului, Auchan, Kaufland, Lidl.

Proprietatea este scoasa la vanzare de RENET - Real Estate Network si va asteapta sa-l vizionati!

Comision standard.Acces

Statii metrou Timp
Mihai Bravu 12 min.
Dristor 17 min.