65.000 €

Calea Calarasilor, bloc nou din 2015, 37 mp

  • Suprafata 37 mp
  • An 2015
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 5
  • Piața Iancului ...13 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 22 feb, 14:16

Descriere anunt

Calea Calarasilor, bloc nou din 2015, 37 mp

Garsoniera in bloc din 2015, situat pe strada Ciresului, zona Calea Calarasi - Matei Voievod, 37 mp, parter inalt/5, conditii excelente, centrala termica. Pret negociabil, comision zero cumparator.

Detalii suplimentare

Sincron Imobiliare reprezinta proprietarul in vanzarea unei garsoniere situate in bloc nou, constructie din 2015 pe strada Ciresului la intersectia cu Tepes Voda, la parter (inalt) din 5, semidecomandata cu bucataria deschisa, 37 mp utili.

Interiorul e curat (finisat cu gresie, faianta, parchet, termopan, pastrate in conditii foarte bune), dispune de centrala termica individuala, costurile cu intretinerea fiind mici - certificata energetic clasa A; baia cu geam pentru aerisire si cabina cu dus.

Garsoniera se preteaza atat pentru locuinta, cat si pentru o activitate de birouri ori cabinet de avocatura sau psihologic, agentie imobiliara, salon de ingrijire personala/infrumusetare. Accesul este stradal, gurile de metrou Muncii sau Iancului se afla la 10-15 minute de mers pe jos.

Proprietatea e disponibila imediat pentru vizionare si ulterior pentru preluare, comisionul pentru cumparator este zero iar pretul este negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului 13 min.
Piața Iancului 14 min.