42.500 €

Brancoveanu bulevard

  • Suprafata 37 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
Bucuresti, 30 nov, 17:21

Descriere anunt

Brancoveanu bulevard,

garsoniera spatioasa 37 mp bloc nou bld. Brancoveanu. Finisaje incluse in pret. Toate utilitatiile (apa, gaz, curent, canalizare) contorizate individual. Centrala termica, calorifere otel. Comision 0.

Detalii suplimentare

Garsoniera spatioasa 37mp

Structura de rezistenta este de tip dual , in cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele proiectului.

Zidaria exterioara si interioara este din caramida de tip Porotherm . Termoizolatia exterioara din polistiren EPS 80 de 10cm si finisati cu tencuiala decorativa rezistenta in timp.

Obiectele sanitare si instalatia sunt de la Romstal si Ideal Standard,cu WC-uri incastrate in perete si dus italian cu perete din sticla si rigola de scurgere.

Usile din interior sunt import Italia si Grecia. Usile de intrare sunt metalice , avand sistem antiefractie si rezistenta acustica sporita.

Fiecare apartament dispune de centrala proprie Immergas 24 kw si contoare individuale pentru gaze , electricitate si apa (*individual , cu citire la distanta avizat de Apa Nova - contra cost)

Peretii interiori sunt realizati din zidarie , tencuiti si finisati cu glet de ipsos si vopsiti cu vopsea lavabila alba.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton