41.800 €

Biruintei, Popesti

  • Suprafata 51 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
  • Dimitrie Leonida ...14 min.
Bucuresti, 13 sep, 13:50

Descriere anunt

Biruintei, Popesti

oferim spre vanzare garsoniera bloc nou, moderna mare, spatiosa, bine compartimentata in suprafata utila de 51 mp, decomandata, situata la etaj intermediar al unui ansamblu rezidential modern, p+5e.

Detalii suplimentare

Oferim spre vanzare GARSONIERA Dubla ,bloc nou , moderna ,mare, spatiosa, bine compartimentata in suprafata utila de 51 mp, decomandata, situata la etaj intermediar al unui ansamblu rezidential modern ,P+5E, care va fi finalizat in vara acestui an . Constructia imobilului este realizata dupa ultimele standarde, avand o structura din cadre de beton armat. Exteriorul si compartimentarea interioara sunt realizate din caramida Porotherm. Izolatia exterioara este realizata cu Polistiren de 10 cm.

Apartamentele decomandate se vand „la cheie”, cu finisaje moderne si de calitate, iar tu iti poti personaliza finisajele dintr-o gama variata pusa la dispozitie de dezvoltator, in limita unui buget inclus in pretul apartamentului

Ansamblul se afla intr-o zona linistita a orasului ,fiind amplasat la doar 10 minute de Metrou Dimitrie Leonida.

Accesul spre centrul capitalei se face rapid , atat cu mijloacele de transport in comun cat si cu masina ,astfel ca puteti ajunge cu usurinta in orice colt al orasului.

Pozele au caracter de prezentare.

PRETUL NU INCLUDE TVA!!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 14 min.