34.000 €

Berceni, sector 4 langa Grand Arena

  • Suprafata 36 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, 03 dec, 10:39
Urca primul in lista

Descriere anunt

Berceni, sector 4 langa Grand Arena

Ansamblul este amplasat intr-o zona rezidentiala noua, foarte linistita, in apropiere de Carrefour Grand Arena. Loc parcare inclus, 0% comision.

Direct dezvoltator.

Detalii suplimentare

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales este unul excelent, aflat intr-o zona (Berceni) care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Apartamentul propus spre vanzare beneficiaza de o suprafata generoasa si se situeaza intr-un superb complex rezidential.

Se vinde ”la cheie”: gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, usi interior, usa metalica, centrala termica proprie, calorifere otel, obiecte sanitare in baie.

Constructia solida a imobilului si locatia excelenta, situata intr-o zona linistita, cu mult spatiu verde si cu acces direct spre artere importante ale Capitalei, fac din acest imobil cea mai buna alegere.

LOC PARCARE INCLUS

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton