47.000 €

Berceni, Metalurgiei

  • Suprafata 40 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
Sector 4, 22 nov, 16:17

Descriere anunt

Berceni, Metalurgiei,

garsoniera decomandata, la cheie, dotata cu gresie, faianta, parchet, usi, centrala termica pe gaz, calorifere, situata la etajul 1/5, intr-un bloc nou in constructie cu finalizare in vara anului 2022,

Detalii suplimentare

PREZENTARE

Studio Plus Ideal Residence se afla in imediata apropiere a primului parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence, fiind de asemenea in vecinatatea numeroaselor hipermarket-uri aflate in aceasta zona, precum: Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Jumbo si Mall Sun Plaza. Accesul catre aceasta noua zona rezidentiala, se face fie direct din Bulevardul Metalurgiei si strada Drumul Binelui, cat si din strada Turnu Magurele, iar distanta pana la statia STB 241 este de 50 metri. In plus, imobilul este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand in regim de contorizare separata. Regimul de inaltime al acestora este Demisol + Parter +4 Etaje cu o arhitectura moderna si foarte complexa. Garsoniera este disponibila la etajul 2 din 4, iar imobilul este prevazut cu lift silentios.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona de sud a Capitalei, mai exact in Sectorul 4, strada Drumul Binelui foarte aproape de Bulevardul Metalurgiei si de statia STB 241.

Vecinatati: Bdul Metalurgiei, Alexandru Obregia, Turnu Magurele, centre de invatamant si spitalicesti si multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Lidl Metalurgiei, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall sau Sun Plaza Mall.

Amplasarea excelenta, atat in raport cu aceste zone comerciale, aflate la o mica distanta, cat si cu privire la mijloacele de transport in comun, la pietele agro-alimentare, la magazine, la galeriile si centrele comerciale de renume, conduce la un acces facil, rapid ce se deruleaza in conditii foarte civilizate si de deplina siguranta.

Mijloace de transport in comun: STB: 125, 312, 313, 141, 241, 102, 202, 102, 73, 74, Metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta are o suprafata utila totala de 39.90 (balcon inchis cu geam termopan inclus), se vinde complet finisata si este dotata cu: centrala proprie de apartament – 24 kw (in condensatie) si calorifere din otel, usi de interior de cea mai buna calitate, pregatire aer conditionat, usa intrare metalica- antiefractie, tamplarie PVC cu geamuri termopan, gresie si faianta –import, parchet de foarte buna calitate, obiecte sanitare moderne in bai si interfon.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 47.000 euro (TVA inclus)

LOCUL DE PARCARE : SUPRATERAN- 2.000 EURO + TVA

SUBTERAN – 3000 EURO + TVA

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, in prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton