38.500 €

Berceni Grand Arena garsoniera dubla

  • Suprafata 37 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 3
Bucuresti, 24 sep, 12:07

Descriere anunt

Berceni Grand Arena garsoniera dubla

garsoniera dubla in suprafata de 37mp. Ap. se va vinde complet finisat (finisaje la alegere) si bransat la toate utilitatile orasului. se accepta orice tip de credit;

Detalii suplimentare

DIRECT PROPRIETAR FARA COMISION ! Garsoniera dubla aplasat in imobil nou P+3,situat in apropiere de Centrul Comercial Grand Arena. Imobilul este construit pe cadre de beton armat cu structura de caramida, tencuit si gletuit. Imobilul este izolat la exterior cu polistiren expandat de 10cm. Apartamentul dispune de centrala termica de 24kw, calorifere otel, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, si finisaje (gresie, parchet,faianta,usi celulare) la alegere dintr-o paleta variata, Obiecte sanitare moderne;Pereti despartitori caramida;Pereti interiori caramida;Usa metalica antiefractie;Usi interioare;Vopsea Lavabila.DETALII : retea de alimentare cu apa curenta; retea de alimentare si distributie gaz; retea de alimentare si distributie curent electric;iluminat stradal.

Apartamentul poate fi achizitionat prin credit ipotecar si prima casa. reducere pentru plata cash. posibilitate parcare. Pozele sunt din alte blocuri construite tot de noi.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton
Structura caramida