42.900 €

Berceni. Garsoniera cu gradina langa Metrou

Bucuresti, 14 apr, 14:06

Descriere anunt

Berceni. Garsoniera cu gradina langa Metrou

Garsoniera decomandata, ce dispune de o curte de 22 mp langa Metrou Berceni. Acesta este compus din: hol de acces cu spatii de depozitare, living spatios cu acces catre curte, bucatarie inchisa, grup sanitar complet utilate, 1 dormitoar de dimensiuni generoase .

Locuinta face parte dintr-un ansamblu rezidential nou construit, ce se afla in zona de sud la mica distanta de Metrou (3-4 minute de mers pe jos).

Structura de rezistenta a imobilului este alcatuita din stalpi si diafragme de beton armat, pentru a conferi o siguranta crescuta, caramida Porotherm de 24,5 cm intre apartamente, aceasta diminuand semnificativ zgomotul. Intre etaje este folosita o placa armata de 15 cm, inaltimea etajului fiind de 2,9 metri, respectiv 2,60 metri utili. Izolatia exterioara este realizata din polistiren expandat de 10 cm, tamplaria PVC .

Finisajele utilizate confera o perspectiva unica in ceea ce priveste amenajarea interioara, fiind folosite numai materiale de cea mai buna calitate. Daca achizitionarea apartamenului se realizeaza din timp finisajele se pot personaliza. Acestea sunt: bransament la gaze, apa + canalizare, curent electric, centrala termica , instalatie PPR (polipropilena - rezistenta la temperaturi ridicate), calorifere otel, placaje cu gresie si faianta, parchet, instalatie sanitara , usi interior celulare, usa metalica la intrare, interfon, internet si televiziune RCS & RDS.

Pozele au un caracter informativ!

Pretul afisat este pentru plata Cash si Credit si are TVA 5% inclus.

Birou vanzari dezvoltator! Fara comision!

Pentru mai multe informatii sau pentru un tur gratuit de vizionare al ansamblurilor rezidentiale din zona de sud , ne puteti contacta telefonic 0731510854.

Detalii terase: gradina 22 mp

Reper: Berceni - Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni, Aparatorii Patriei

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!