32.900 €

Berceni - Dimtrie Leonida

  • Suprafata 47 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 5
  • Dimitrie Leonida ...5 min.
Popesti - leordeni, 29 nov, 12:31
Urca primul in lista

Descriere anunt

Berceni - Dimtrie Leonida,

garsoniera cu o suprafata utila de 47.87 mp si este compusa dintr-un hol, baie, bucatarie separata si camera de zi cu iesire pe terasa superba. Se preda finisata "la cheie". 600 metri pana la metrou;

Detalii suplimentare

Situat la cateva minute de statia de metrou Dimitrie Leonida si in imediata vecinatate a marilor centre comerciale din zona, ansamblul din care face parte garsoniera, beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, locuri de parcare delimitate si loc de joaca pentru copii. Acesta este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand contorizate separat. Constructia imobilului este realizata din cadre si grinzi de beton armat si compartimentata din caramida tip Porotherm, iar termoizolatia exterioara este realizata din polistiren expandat de 10 cm grosime.

Gresie, faianta si parchet din import, usi de interior Bella Casa, centrala termica proprie Immergas 24 kW in condensatie, calorifere din otel Ferolli, tamplarie Salamander PVC 5 camere cu geam termopan, obiecte sanitare in baie, usa metalica antiefractie la intare si interfon.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 5 min.
Berceni 10 min.