30.500 €

Berceni

  • Suprafata 35 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 5
Bucuresti, 19 iul, 10:54

Descriere anunt

Berceni,

vand garsoniera, sect. 4 Berceni, aflata intr-un ansamblu rezidential nou cu acces rapid la statia ratb si centre comerciale. Locuinta se preda la cheie: gresie, faianta, parchet, centrala proprie,

Detalii suplimentare

Garsoniera este foarte spatioasa, este decomandata, are o suprafata utila de 30.01 mp + 5.58 mp balcon si este compartimentata astfel: camera de zi cu suprafata generoasa de 19.60 mp, grup sanitar, bucatarie spatioasa si un balcon gen terasa cu suprafata de 5.58 mp.

Locuinta este dotata cu: centrala proprie de apartament in condensatie 24 kw IMERGASS, tamplarie PVC Salamander 7 camere cu feronerie ROTO si geam termopan sticla dubla Saint Gobain Low-E argon insotita de glafuri interioare si exterioare din PVC, obiecte sanitare Romstal Cersanit serie noua si video-interfon individual.

Garsoniera se preda bransata la toate utilitatile orasului Bucuresti (apa, canalizare, gaze, curent electric), este contorizata individual si se vinde complet finisata cu materiale de foarte buna calitate, care constau in: parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Italia si usi interior Porta Doors diferite nuante si modele, precum si vopsele lavabile.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton