48.000 €

Babesti nr 4 bloc nou finalizat, 37mp, P/5, metrou

Bucuresti, 23 feb, 13:02

Descriere anunt

Babesti nr 4 bloc nou finalizat, 37mp, P/5, metrou

strada Babesti nr 4, bloc finalizat, 37 mp, P/5, baie cu geam, buatarie open space (se poate inchide), incalzire in pardoseala, centrala termica, finisaje la alegerea clientului, 700 m metrou Pacii

Detalii suplimentare

Garsoniera propusa catre vanzare face parte din proiectul The Building 63, situat in Militari, Sector 6. Beneficiaza de toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime D+P+5E si contine un numar de 22 de unitati, garsoniere; apartamente cu 2 si 3 camere. Garsoniera despre care va vorbim este disponibila la parter, suprafata utila fiind de 36 mp

Acesta este semidecomandata, compartimentata eficient, moderna, cu spatii optimizate, bucatarie deschisa cu posibilitatea sa o inchideti.

Aceasta se preda complet finisata, dotata cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.

Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate. Contoarele vor fi amplasate pe palier.

Blocul este situat pe Str. Babesti , in apropiere de Bld. Iuliu Maniu. Tot in apropiere regasim facilitati precum Metrou Pacii, Autogara Militari, rute de transport in comun STB, restaurante, scoli si gradinite. Imobilul a fost finalizat in anul 2020.

Pentru structura cladirii sunt folosite: cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.

Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. .

Imobilul dispune de parcari supraterane si parcari in subteran , si se pot achizitiona separat de pretul apartamentului.

In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete ,precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Ex: Autogara Militari, Supermarket (Lidl, Kaufland) Scoli, Gradinite.

Mijloacele de transport in comun : metrou M3 – statia Pacii, Statii STB – 137; 138; 178; 278; Linii troleibuz 61; 62;

Pretul include TVA.

COMISION 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Păcii 10 min.
Metrou Gorjului 15 min.
Valea Ialomitei 19 min.