58.500 €

13 Septembrie, Trafic Greu, Liberty Mall

Bucuresti, 23 feb, 13:44

Descriere anunt

13 Septembrie, Trafic Greu, Liberty Mall,

Nasaud/Viilor, renovata lux total 2020, cf. I, bl. mixt, c-tie 1993, dec., 37 mp utili, living 20 mp, complet mobilat/utilat, totul nou (in garantie), la 3 statii RATB - P-ta Unirii cat si Metrou Eroii Revolutiei,

Detalii suplimentare

Garsoniera exclusivista, distinctiva, confort I, decomandata, 37 mp UTILI , bloc MIXT, constructie 1993.

Living 20 mp, bucatarie mare/patrata

Garsoniera a fost renovata in totalitate, " de la A la Z ". Complet mobilata si utilata, totul nou, aparatura electronica si electrocasnica in garantie !

Excelent pozitionata, zona civilizata, linistita, semicentral. Acces instant RATB 117 cu care puteti parcurge 3 statii pana la Metrou si Piata Unirii. La 200 metri distanta acces autobus -173 cu care se poate ajunge la Metrou Eroii Revolutiei in mai putin de 5 minute. Parcul Carol se afla la o distanta de fix 1, 5 km sau la cca 10-12 minute de mers pe jos. La 2 minute (mers pe jos) Academia Tehnica Militara " Ferdinand I " cat si Colegiul Economic " Viilor".

Garsoniera este situata la parter fiind pretabila in egala masura atat pentru activitati comerciale cat si pentru locuinta. ( Posibilitate constructie balcon).

Siguranta si Securitate - ferestre termopane triple -VEKA- prevazute cu grilaje metalice la geamuri, usa intrare antiefractie metalica MACO - Sa fii sigur - prevazuta cu 2 yale, incuietori sigure, de inalta calitate. Totodata ferestrele sunt prevazute si cu jaluzele verticale Duo (day-night) + perdele.

In pretul de achizitie garsoniera se vinde complet mobilata si utilata conform fotografiilor.

Aparatura electronica si electrocasnica noua, in garantie -Tv LED SMART LG 108 cm, Masina de spalat ( 2 in 1) cu uscator Slim LG, Frigider No Frost-LG, Plita incorporabila Beko + Cuptor electric incorporabil Bosch, Cuptor cu microunde Samsung , Grill Digital, Semineu Classic Flame cu telecomanda ( cu sunete de pocnituri ale lemnelor), Espressor cafea, Blender Tefal Perfectmix.

Spatii de depozitare multiple gandite sa acopere toate necesitatile - dressing 6 corpuri, cu polite si bara de haine, etajera (cub) cu 4 spatii, pantofar cu 3 compartimente, lada de depozitare la canapeaua extensibila, 2 cuiere ( unul cu organizator util pt.chei, diverse obiecte mici) , comoda cu 3 spatii/cosuri depozitare.

Camera de zi are o suprafata de 20 mp fiind mobilata cu fotoliu si CANAPEA EXTENSIBILA din piele naturala neagra - LongLife (import Germania). La aceasta se adauga un topper DORMEO care contribuie la un somn confortabil si/sau odihna corespunzatoare. Tot in living regasim si urmatoarele: Dressing inalt compus din 6 corpuri , Masuta cafea VidaXL, lemn masiv de acacia , Masuta rotunda Mystib B-cadru auriu si geam sticla negru ,Etajera - Cub Kallax - Ikea , Semineu Classic Flame

Mobilier nou bucatarie exclusiv IKEA (garantie 25 ani !).

In baie, sistem de dus GROHE Euphoria Perfect Cube, incastrat, monocomanda, cartus ceramic, anti-calcar. Set vas Wc suspendat GEBERIT Duofix. Paravan de dus Walk-in, din sticla securizata (calitate germana) , cu tratament anticalcar.

Proprietatea merita vazuta ! Simpla vizionare poate face diferenta intre o achizitie inteligenta sau una oarecare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton