56.500 €

13 Septembrie garsoniera Sebastian,Vulcan, mobilat

  • Suprafata 38 mp
  • An 1986
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 8
Bucuresti, 09 sep, 16:00

Descriere anunt

13 Septembrie garsoniera Sebastian,Vulcan, mobilat

vindem garsoniera in zona 13 Septembrie Sebastian, vis-a-vis de parcul Sebastian si Complexul Vulcan. Garsoniera se intinde pe o suprafata de 38 mp. Are o camera, o bucatarie, un balcon si o baie.

Detalii suplimentare

Vindem garsoniera in zona 13 Septembrie Sebastian, vis-a-vis de parcul Sebastian si Complexul Vulcan. Garsoniera se intinde pe o suprafata de 38 mp. Are o camera, o bucatarie, un balcon si un grup sanitar. Este decomandata si renovata recent. Are instalatii sanitare si electrice noi. Proprietatea se aflaa intr-o stare foarte buna, este bine intretinuta, la fel si mobilierul si electrocasnicele. A fost renovata de la 0.

Anul constructiei blocului este 1986.

Zona este usor accesibila. Ai la 1 minut distanta parcul Sebastian, pentru zilele in care doresti sa te plimbi sau relaxezi, si tot la aceeasi distanta se afla Complexul Vulcan de unde poti sa te aprovizionezi.

Este potrivita pentru un cuplu la inceput de drum, pentru o persoana singura si independenta sau pentru o investitie. Hainele si obiectele personale sunt tot ceea ce trebuie sa iei dupa tine, iar de maine te poti muta!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida