46.000 €

1 Decembrie

  • Suprafata 36 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 2
  • 1 Decembrie 1918 ...11 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 21 nov, 12:36

Descriere anunt

1 Decembrie,

dezvoltator. Garsoniera spatiosa si eficient compartimentata, situata intr-un imobil nou cu regim mic de inaltime, P+2 este la o distanta de doar 12 minute de statia de metrou 1 Decembrie 1918.

Detalii suplimentare

Dezvoltator!

Garsoniera spatiosa si eficient compartimentata, situata intr-un imobil nou cu regim mic de inaltime, P+2 este la o distanta de doar 10 minute de gura de metrou 1 Decembrie 1918 . Zona va ofera apropierea de gradinite, scoli, licee, centre comerciale, transport in comun si spatii verzi.

Structura de rezistenta a imobilului este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din caramida de tip Porotherm cu o grosime de 25 cm,iar compartimentarea interioara este exclusiv din caramida de 12,5 cm grosime, acoperita cu tencuiala, glet si vopsea lavabila.

Garsoniera se vinde amenajat la cheie cu gresie si faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala proprie, calorifere de otel in fiecare incapere, usi de interior, iar usa de exterior metalica. Baia este dotata cu obiecte si accesorii sanitare.

COMISION 0! DIRECT DEZVOLTATOR!

Fotografii reale din locatie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 11 min.
Nicolae Grigorescu 19 min.

Obiective interes

vezi mai multe