Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
185.000 €
Ilfov 10:32
...
169.000 €
Bucuresti 12:49

Anunt inactiv

Voluntari/ Bd. Eroilor Vila duplex cu curte proprie

214.200 €

Voluntari/ Bd. Eroilor Vila duplex cu curte proprie

214.200 €
Caracteristici
Suprafata utila 165 mp An 2022 5 camere La cheie
Descriere
Va prezentam spre achizitie vile duplex cu suprafete totale de 198 mp si curte de 65 mp construite in anul 2022. Complexul cuprinde 10 vile duplex si se afla intr-o zona rezidentiala dar foarte aproape de padure, adicenta Bulevardului Eroilor din Voluntari/Andronache. In proximitate gasim supermaketuri (Mega Image, Lidl, Shop&Go), restaurante, cafenele, cofetarii, brutarii, benzinarii dar si Club de Echitatie si zone verzi pretabile pentru plimbari.

Statia de autobus se afla la 400m, cca 5 minute de mers pe jos. Pozitia vilelor permite accesul spre centrul Bucurestiului pe mai multe artere, evitand astfel aglomeratia iar autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti se poate accesa foarte usor, in cca 10 minute.

Fiecare vila este structurata pe Parter + 1 Etaj + Mansarda, terase si curte. Parterul este impartit in zona de living si dining, bucatarie inchisa, hol si baie serviciu si acces pe terasa si curte. Etajul este prevazut cu 3 dormitoare (sau 2 spatioase) din care unul este matrimonial cu baie proprie si dressing, hol si casa scarii si o alta baie, iar mansarda este un open space pe toata suprafata.

Vilele se predau la stadiu de gri dar sunt prevazute cu incalzire in pardoseala, calorifere si centrala proprie. Se poate facilita amenajarea interioara cu materiale alese de client si montarea panourilor fotovoltaice pe acoperis.
Vilele sunt in proces de racordare la toate utilitatile.

Pentru detalii si vizionari, apelati nr de tel din anunt. Comision 0% pentru cumparator.
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Mansarda
183 vizualizari Ilfov, Voluntari, 10 Apr, 14:39
Anunt inactiv