128.900 €

Voinesti, Dambovita

  • Suprafata utila 171 mp
  • Teren 949 mp
  • An 2016
  • 4 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Voinesti, Dambovita

Proprietar, vand vila lux complet mobilata si utilata cu racordare la apa, canal, gaz, centrala Wiesmann+teren cu plantatie in Voinesti, DB, ultracentral, acces direct din DN72A, disponibila imediat.

Detalii suplimentare

Direct proprietar, ofer spre vanzare proprietate amplasata in comuna Voinesti, jud. Dambovita, pozitie ultracentrala, cu intrare direct din DN 72A, vis a vis de Supermarket Profi, acte la zi, disponibila imediat pentru mutare.

Proprietatea este formata din teren cu o suprafata totala de 949 mp, imprejmuit si o vila moderna, cu suprafata construita la sol de 148 mp, regim de inaltime S-partial+ P+M, edificata in perioada 2014-2016, constructie realizata cu un inalt nivel de calitate, pe cadre de beton armat si caramida eficienta porotherm, acoperita cu tabla Lindab si cu inchideri din geam termopan de ultima generatie. Vila este complet functionala, fiind racordata la reteaua publica de apa potabila, canalizare, electricitate, gaze si cablu TV. Este deservita de o centrala proprie pe gaz metan Wiesmann de ultima generatie, un semineu electric in zona de Living (mai mult cu rol decorativ), dispunand si de grill in curte.

Restul terenului este amenajat, in partea din fata a casei, cu alei de acces si platforme betonate, gazon, plante ornamentale, iar in partea din spate este infiintata o mica plantatie de pomi si arbusti fructiferi (meri, ciresi, gutui, peri, pruni, zmeura, mure, afine, coacaz negru, trandafiri de dulceata).

Vila se vinde complet mobilata si utilata, exact ca in fotografiile atasate, cu mobila executata pe comanda si cu aparatura electrocasnica de ultima generatie, marca Arctic/Beko.

Parterul este structurat astfel: Terasa exterioara acoperita inalta, Vestibul, Living, Dining, insula-bar si Bucatarie open space, 2 Dormitoare, Baie, Hol si Casa scarii pe unde se face accesul catre mansarda, amenajata ca spatiu de agrement si dotata cu masa de biliard, masa de tenis , aparate de gimnastica. Aceasta poate fi amenajata prin compartimentare in 3 camere si baie, existand toate instalatiile aferente (calorifere, conducta apa). Din mansarda se iese pe 2 terase fata-spate, cea din fata avand o suprafata de aproximativ 20 mp. De asemenea, subsolul (beci) este ideal pentru depozit fructe, fiind amenajat cu rafturi de depozitare si cu acces separat prin partea din spate a vilei.

Peisajul si imprejurimile o recomanda ca pe o gospodarie/ casa de vacanta cu un potential deosebit, inclusiv cu oportunitatea de a fi functionala ca si agropensiune turistica.

Pentru detalii suplimentare puteti apela telefonic proprietarul la nr. 0723935373/0722765338.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina

Obiective interes

vezi mai multe