86.000 €

Vile Popesti sos Oltenitei Cartier Euroland Berna Allegria comision 0%

  • Suprafata utila 110 mp
  • Teren 315 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Vile Popesti sos Oltenitei Cartier Euroland Berna Allegria comision 0%

vile duplex de vanzare, constructie 2018, pe sos. Oltenitei, in Popesti, Berna cartierul Allegria, Euroland, zona de sud a Bucurestiului - la 15 km de centru si la 3 km de soseaua de centura, cu acces din DN4. Cartierul a fost gandit si conceput la mijlocul anilor 2000, drept pentru care dispune de toate utilitatile, strazi, late, doua statii de epurare, canalizare, gaze, apa, curent si doar constructii noi, majoritatea facute in regie proprie, de persoane ce au achizitionat loturi de teren.

Vila este compusa din parter+ etaj cu o suprafata construita de 150mp si cea utila de aprox 110mp, plus cu cate o terasa de 20mp si un teren total de 320mp.

Locuintele sunt construite din beton si caramida Porotherm, cu fundatia sub limita de inghet pana la 1 m adancime, este izolata cu polistiren de 10cm cu densitate eps 80, planseu de beton intre parter si etaj, tamplarie Gealan sticla antireflex. Totodata, duplexul este conectat la toate utilitatile, apa si canalizarea la retea, in zona fiind si o statie de epurare, iar caldura si apa calda sunt asigurate de centrala termica pe gaz si calorifere otel.

Ca finisaje dispune de scari placate cu marmura, glafuri interior marmura, baile finisate cu travertin si ardezie, terasa exterior si glafuri exterior placate cu granit, blaturi lavoar in bai din quartz recompus si marmura, parchet si usi interior de o calitate foarte buna, usa exterior Tracia.

Ca impartire, la parter se afla living + dining, bucatarie inchisa, baie, hol,camera tehnica si terasa iar la etaj 3 dormitoare din care unul matrimonial si doua bai

Vilele se vand la cheie, finisate interior si exterior, cu gard si curte amenajata cu gazon,

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica