228.000 €

Vila Toscana, Snagov

  • Suprafata utila 270 mp
  • Teren 1.200 mp
  • An 2006
  • 5 camere

Descriere anunt

Vila Toscana, Snagov

Avem placerea sa va prezentam o vila cu totul speciala. Ce-o face atat de speciala? Modul in care te face sa te simti cand ii treci pragul. Personalitatea acestei case se reflecta prin arhitectura deosebita gandita de proprietari indragostiti de aceasta zona a Italiei.

Are o suprafata de 270 mp si dispune de finisaje deosebite cum ar fi parchet masiv, gresie de calitate, scara interioara, semineu lucrat manual.

Spatiul este extrem de bine gandit si echilibrat. La parter avem doua dormitoare, dintre care unul poate fi separat ca un studio cu baie proprie, zona de living cu semineu, zona de dinning, plus inca o baie

La etaj vom gasi dormitorul matrimonial cu baie proprie, camera dressing, terasa cu vedere spre lac.

Piesa de rezistenta o constituie teresa de la etaj. Are o vedere catre toata curtea proprietatii si este ideala pentru momentele importante din familie.

Terenul este in suprafata de 1467 de mp, total retras fata de drumul principal, are o vegetatie matura, iar in spatele proprietatii (in curtea vecina) se afla o livada cu pomi fructiferi.

Intimitatea pe care o ofera aceasta proprietate, arhitectura deosebita, o fac ideala pentru orice iubitor de frumos si relaxare.

In luna decembrie proprietarii ofera cadou un autoturism la achizitionarea acestei proprietati! (oferta este supusa unor termeni si conditii).

Comision 0 la cumparare!