360.000 €

Vila superba, locatie excelenta, o oaza de liniste Baneasa

  • Suprafata utila 264 mp
  • Teren 820 mp
  • An 1995
  • 5 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Vila superba, locatie excelenta, o oaza de liniste Baneasa

Va propun spre vanzare o vila situata in zona Baneasa - ANAF sector 1 .Vila construita in 1995 , are un regim de inaltime D+P+1 si un teren foarte generos de 820 mp .

Impartirea proprietatii este ideala pentru rezidenta :

Parter : vestibul 14 mp ,living - dining cu denivelare 44 mp , birou (dormitor ) 18 mp , bucatarie 18 mp , camara , baie

Demisol : garaj 25 mp , spatii depozitare , centrala termica .

Etaj : hol , 3 dormitoare ( 27,15,14 ), baie , uscatorie .

Zona este superba si foarte linistita . Amplasarea casei este optima , la strada ,lasand in spate gradina superba amenajata si ferita privirilor indiscrete .

Pentru construirea casei , fiind un proiect de suflet al proprietarilor , s-au folosit cele mai bune materiale in asa fel incat sa asigure rezistenta si functionalitate .

Structura de rezistenta este din zidarie portanta de 37,5 cm legata prin centuri de beton armat . Planseele peste demisol , parter si et.1 sunt din beton BC15 armat cu plase sudate 6/10 . Pt. fundatia continua s-au folosit 51 mc de beton B50

In momentul de fata vila este inchiriata unei firme si exista posibilitatea preluarii chiriasului de catre noul proprietar . Deci este si o varianta buna pentru cei care vor sa faca o investitie .

Este ideala pentru o familie cu copii , avand o gradina imensa amenajata cu gazon si pomi maturi dar si pentru ca e situata la 5 minute de mers pe jos de parcul Herastrau . De asemenea accesul instantaneu catre aeroport , DN1 si complexele comerciale (Ikea , Baneasa Mall etc ) sunt atuuri de loc de neglijat.

Oferta este reprezentata exclusiv de Renet Real Estate Network, comision ZERO pentru cumparator !

Va invit la o vizionare , nu veti regreta !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Optiuni exterior
Garaj