329.000 €

Vila speciala Smart Home cu Home Cinema in ansamblu cu piscina si circuit inchis, Pipera

  • Suprafata utila 310 mp
  • Teren 266 mp
  • An 2007
  • 7 camere
  • La cheie
Ilfov, 01 aug, 06:24

Descriere anunt

Vila speciala Smart Home cu Home Cinema in ansamblu cu piscina si circuit inchis, Pipera

Am convingerea ca aceasta proprietate exceptionala, reprezinta un concept de locuire ideal pentru o familie tanara si pot afirma totodata ca aceasta vila este cu adevarat unica si speciala!

Aceasta proprietate este unica, nu numai datorita celor doua caracteristici pe care cu greu le regasim impreuna la alte case si cu care imi face placerea sa incep prezentarea acestei proprietati cu adevarat speciale, care va fi indragita de cei care iubesc sa se uite la filme la cinema si care sunt pasionati de confortul pe care poate sa ti-l ofere o casa inteligenta, cat si datorita calitatii executiei, a finisajelor si pozitionarii ei intr-unul din cele mai cautate ansambluri rezidentiale cu circuit inchis si piscina din Pipera, ansamblul Domus Stil.

-Este o vila complet computerizata ce beneficiaza de un sistem Smart Home integrat, foarte performant, care iti permite sa monitorizezi in amanunt fiecare element al acestei case, indiferent unde te afli in acel moment!

Viitorii proprietari vor beneficia de tot confortul si siguranta pe care ti le ofera

un astfel de sistem, acest lucru fiind posibil datorita pasiunii pe care o are actualul proprietar pentru lucrurile computerizate si inteligente.

Creierul computerizat al acestei case se gaseste situat intr-o camera speciala, care adaposteste toate aparatele ce deservesc acest sistem.

Pentru a putea face posibila realizarea unui astfel de sistem, casa a fost preluata de actualii proprietari din faza de “rosu”, ea fiind cablata cu nu mai putin de 3500 ml de cabluri electrice!!!

Mai multe amanunte vi le voi pune la dispozitie in fisa tehnica a casei.

- Viitorii proprietari isi vor permite luxul de a se uita la filme, in familie sau cu prietenii, in propriul lor Home Cinema de acasa!☺

Unde mai pui ca in propriul tau Home Cinema, poti urmari pe un ecran imens de 200/120 cm si meciurile preferate (impreuna cu prietenii la o bere ☺ ), serialele si concertele preferate!

Acest Home Cinema este dotat cu un sistem de sonorizare ultraperformant, dolby suround!

Am convingerea ca aceasta proprietate exceptionala, reprezinta un concept de locuire ideal pentru o familie tanara.

Devenind proprietarul acestei vile de tip A, cel mai mare tip de vila construit in ansamblul residential Domus Stile din Pipera, obtii totodata o multime de beneficii:

- locuiesti intr-o zona sigura, ingrijita si cu vecinatati stabile. In plus complexul este inchis, are control-acces, e linistit, foarte bine iluminat, si supravegheat; - ai gradina proprie, cu vegetatie matura, unde copilul tau se poate juca, studia sau recrea in liniste si siguranta;

- ai 4 locuri de parcare asigurate: 2 in fata casei si 2 intr-o parcare special amenajata la 20 m distanta de casa;

- beneficiezi de o zona de recreere, cu locuri de joaca pentru copii si piscina pentru locuitorii ansamblului, cu circuit inchis.

Pe langa costurile ce implica toate amenajarile casei, tin sa va precizez ca numai costul sistemului Smart Home si al Home Cinema-ului au fost impreuna nu mai putin de 85.000 euro!!!

Proprietatea este situata pe un teren de 266 mp, avand o suprafata construita de aproape 380 mp si o suprafata utile de aproximativ 310 mp.

La parter, regasim zona de zi, ce cuprinde livingul, diningul, bucataria, biroul, baia de serviciu, un spatiu generos de depozitare si camera tehnica, unde se gaseste creierul de comanda al acestei proprietati inteligente.

La etajul 1, regasim zona de noapte, cu zona matrimoniala, ce cuprinde dormitorul matrimonial, baia si un dressing enorm, obtinut dintr-o camera propriu zisa. Tot la acest nivel, mai gasim doua dormitoare pentru copii, acomodate de o baie.

La etajul al 2-lea, unde se gaseste mansarda casei, regasim amenajat un birou foarte spatios, sala de Home Cinema, inca o incapere pentru jocuri de carti si o baie.

Tin sa precizez ca Home Cinema-ul se gaseste intr-o incapere, izolata fonic de restul spatiului, pentru ca atunci cand te uiti la filme sau la emisiunile preferate, indiferent de nivelul de sonorizare, sa nu deranjezi restul oamenilor din casa si de ce nu, al vecinilor.

Din dorinta de a avea mai multe locuri de parcare asigurate pentru ei si pentru prietenii lor care veneau in vizita, actualii proprietari au mai achizitionat in plus inca doua locuri de parcare, inafara de cele 2 din fata casei, astfel incat, aceasta proprietate beneficiaza in acest moment de 4 locuri de parcare, cele 2 locuri suplimentare de parcare costand in plus 15.000 euro.

Va invit sa ma contactati si sa vizionam impreuna aceasta proprietate deosebita!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Piscina