190.000 €

Vila P+1E moderna 320 mp, cu 1900 mp teren in Chitila la 15 min de zona 1 Mai

  • Suprafata utila 320 mp
  • Teren 1.900 mp
  • An 2008
  • 8 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Vila P+1E moderna 320 mp, cu 1900 mp teren in Chitila la 15 min de zona 1 Mai

Iti prezentam o proprietate care, suntem convinsi, indeplineste toate criteriile tale privind casa ideala pentru o persoana activa, cu familie. Este vorba de o casa moderna pe doua niveluri, ,ready to move in’, racordata la toate utilitatile, cu o suprafata utila de peste 300 mp. Te poti bucura de beneficiile unei curti superbe, de aproximativ 2.000 mp ce include o gradina de pomi fructiferi, gazon, zona exterioara de gatit si gratar, foisor, sera de legume, leagane, parcare, teren de baschet si multe altele.

Situata la mica distanta de intrarea in Bucuresti (Zona 1Mai) casa este perfecta pentru familii active care doresc sa se bucure deopotriva de ceea ce ofera metropola (fie ca este vorba de un job in Bucuresti, scoala ori acces la viata sociala) dar in acelasi timp sa se poata retrage intr-o locuinta aerisita, confortabila, departe de tumultul si poluarea orasului.

Ideal pentru o familie cu sau fara copii sau chiar pentru o familie cu mai multe generatii, imobilul poate fi impartit pe doua zone/ apartamente, cate unul pe fiecare nivel. Fiecare nivel este prevazut cu o centrala termica.

Spatiul de la parter cuprinde: un living cu suprafata generoasa si zona de dining( 36mp), un dormitor cu grup sanitar propriu( 23 mp), o bucatarie cu spatiu de depozitare, o baie de serviciu cu dus, garaj de 36mp prevazut cu trapa de vizitare, camera tehnica folosita si ca o a 3-a baie si terasa adiacenta bucatariei, cu o suprafata totala de aproximativ 150 mp.

Putem ajunge la nivelul superior cu ajutorul a doua scari. Scara principala, de la intrarea in casa ne conduce la etaj catre 2 apartamente ce pot fi folosite ca spatii separate sau catre un spatiu unitar generos, de aproximativ 125 mp. Primul cu bucatarie deschisa + zona de living, terasa inchisa, dormitor si baie proprie. Al doilea cu living, dormitor, terasa deschisa si baie proprie.

A doua scara, cu acces dinspre garaj sau din livingul de la parter, ofera acces catre inca doua dormitoare si balcon la nivelul 1, cu o suprafata totala de 35 mp.

Casa este racordata la apa potabila, gaze si curent. Din punct de vedere al dotarilor este una moderna: 5 grupuri sanitare, pereti externi cu izolatie termica, geamuri termopan, aparate de aer conditionat, finisaje moderne, centrale termice pe fiecare nivel ceea ce permite o mai buna administrare a costurilor. Facilitati multiple: garaj de 36mp si minim 6 locuri de parcare in curte, acces poarta intrare automatizata, acces in garaj automatizat.

In proximitate exista gradinita, scoala gimnaziala, Mega Image, Lidl, statii de autobuz, tren.

Cu totii stim ca acasa este acel loc in care te simti confortabil, un spatiu linistitor si retras dar suficient de aproape de Bucuresti astfel incat sa iti poata veni si prietenii in vizita.

Descopera casa ideala impreuna cu noi! Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare, mai multe poze, tur virtual si vizionari.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj

Obiective interes

1. Zori de Zi, Gradinita & After School - Ilfov 0213527390 (Camelia Pirtac); 0735215038 Intrarea Martha Bibescu, Nr. 3, Mogosoaia, judetul Ilfov
2. Rocket Kids, Cresa si Gradinita - Bucuresti 0764167346; 0763667155 Sos. Bucuresti - Targoviste, Nr.22E (se intra pe la Nr.22A) Sector 1 , Bucuresti
3. Panda, Gradinita & After School - Buftea 0773737719; Tel/Fax: 0213142094 Aleea Scolii, Nr. 1, Buftea, judetul Ilfov
vezi mai multe