128.000 €

Vila noua P+1, Cocheta, oras Pantelimon

  • Suprafata utila 129 mp
  • Teren 250 mp
  • An 2019
  • 4 camere
  • In constructie

Descriere anunt

Vila noua P+1, Cocheta, oras Pantelimon

Sunteti in cautarea unei case la curte pentru familia dumneavoastra - noua, cocheta, cu o structura de rezistenta sigura, finisaje de calitate, aflata intr-o zona accesibila? Tocmai ati gasit-o!

Localizata in centrul orasului Pantelimon, intr-o zona linistita si civilizata, proprietatea se afla la numai 5 minute de mers cu masina de Cora Pantelimon si statia de metrou Pantelimon.

Avantajele acestei vile care merita toata atentia dumneavoastra sunt reprezentate in primul rand calitatea constructiei: de la proiectul tehnic gandit sa satisfaca nevoile unei familii cu copii si alegerea terenului care sa respecte cat mai bine cerintele proiectului, pana la design-ul final si calitatea superioara a tuturor materialelor de constructii folosite si alegerea finisajelor - totul vorbeste la suprelativ despre acest proiect!

Mai mult decat atat, aveti posibilitatea sa sa va aduceti aproape rudele sau prietenii, deoarece proiectul care tocmai a fost finalizat cuprinde 2 vile individuale in oglinda!

Cele 2 vile, invecinate, au fiecare o suprafata utila de 129 mp si teren in suprafata de 250 mp. Parterul este organizat astfel: living, dining, bucatarie, baie cu dus, camera tehnica. La etaj regasim 3 dormitoare si 2 bai.

Detalii finisaje:

- Ferestre tripan, LowE, profile 5 camere, Deceunick

- Gresie si faianta Delta Studio

- Usi interioare lemn Pinum

- Centrala termica in condensatie

- acoperis tigla metalica Bilka

- izolatie termica exterior de 10 cm Adeplast

- pereti interiori din caramida

- imprejmuire gard panouri moderne beton si piatra naturala

- infrastructura sistem alarma cu senzori de perimetru, interfon Electra, iluminat exterior led

Proprietatea este racordata la utilitati: curent electric, gaz, apa curenta, canalizare, iar strada este asfaltata si iluminata public.

Nu in ultimul rand as vrea sa mentionez atentia la detalii care a fost acordata acestui proiect astfel incat viata "acasa" sa fie cat mai placuta, mai usoara si economica in acelasi timp, iar cumparatorul sa se bucure cu adevarat de alegrea facuta: camere luminoase cu ferestre mari, organizare camera tehnica, iluminat la exterior cu senzori crepusculari automati, sistem alarma si interfon - totul a fost bine gandit, nimic nu a fost lasat la voia intamplarii.

Pretul fiecarei vile este adaptat astfel incat sa fie accesibil pentru o familie tanara, la inceput de drum sau pentru o familie matura care doreste sa se mute la curte si, in acelasi timp, sa permita respectarea unui standard inalt de calitate al constructiei.

Vilele se vand "la cheie" conform proiectului. Pot fi puse la dispozitie documente si poze pentru fiecare etapa a constructiei.

Comunitatea locala beneficiaza de Supermarket Mega Image si Profi, transport in comun (la 300 m de proprietate), Lidl (la doar 2 km,) scoli si gradinite cu program prelungit, sali de sport, terenuri de tenis.

Pentru mai multe detalii cat si pentru vizionare va stau oricand la dispozitie!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica