135.900 €

Vila la cheie Otopeni, Odai

  • Suprafata utila 140 mp
  • Teren 402 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie
Otopeni, azi, 10:00

Descriere anunt

Vila la cheie Otopeni, Odai,

Catoma Property Invest va propune spre vanzare o vila in Otopeni, zona Odai, cu finisaje interioare si exterioare deosebite cu elemente decorative clasice imbinate perfect cu o linie arhitecturala moderna avand o viziune diferita fata de ceea ce ofera in general piata imobiliara actuala.

Suprafata vitrata este mare pentru o mai buna iluminare naturala a spatiului. Suprafata utila este de 138 mp plus terase de 38 mp, iar terenul pe care este amplasata constructia este de 402 mp.

Accesul spre vila este atat din DN1 (pe str. grivita, mai putin de 1km), cat si din str. Drumul Odaii, cu acces spre centura nord.

Zona bine amenajata care permite un acces facil in si dinspre Bucuresti dar si la puncte de interes precum gradinita, afterschool, Baneasa Shopping City, Ikea, Therme, Patinoar Telekom Arena.

Desfasurare:

- suprafata terenului este de 402 mp

- parter: living 30 mp, bucatarie 15 mp, grup sanitar 5,1 mp, camera tehnica 4,1 mp, hol 6,5 mp

- etaj: dormitor 14,1 mp, dormitor 13,5 mp, dormitor matrimonial 15,5 mp cu baie proprie de 4,8 mp si dresing de 5,2 mp, hol 3,2 mp.

Constructia casei este efectuata cu materiale de calitate si lucrarea a fost supravegheata in detaliu pana la cel mai mic aspect, structura de rezistenta este din beton armat, izolatia exterioara este de 10cm, iar la interior tavanul si placile (pardoseala) sunt placate cu polistiren extrudat de 5cm. Tamplaria termopan este de 5 camere si cu geamuri tripan, astfel incat pastreaza o temperatura constanta in casa si optimizeaza consumul de gaz. Incalzirea se face cu ajutorul centralei pe gaz. Constructia se poate vinde la alb in varianta ce include: exterior finisat, imprejmuire teren cu fundatie beton si gard din lemn si beton placat cu piatra si fier forjat pe partea din fata, pavaj curte, finisaj terase exterioare, poarta de acces fier forjat, balcoane cu balustrade din fier forjat, instalatii termice, instalatie electrica completa, iluminat exterior complet, finisaj interior la alb (fara usi, gresie, faianta, parchet, mana curenta) la pretul de 128.000 euro.

Buget finisare vila:

Placare scara (gresie, lemn, parchet, marmura, etc ) si mana curenta, inclusiv scara acces pod