179.900 €

Vila individuala Chiajna, Dudu, langa padure, comision 0 %

  • Suprafata utila 156 mp
  • Teren 486 mp
  • An 2011
  • 4 camere
  • La cheie
Ilfov, 12 sep, 15:45

Descriere anunt

Vila individuala Chiajna, Dudu, langa padure, comision 0 %

Va prezint spre vanzare o proprietate deosebita, situata in Chiajna (Dudu), in apropierea padurii, intr-o zona rezidentiala noua, in care se afla cladiri cu regim mic de inaltime (p+1, p+1+m).

Proprietatea cuprinde o casa unifamiliala si un teren in suprafata de 486 mp. Casa este edificata in anul 2011, este dispusa pe parter si etaj si are o suprafata construita de 156mp, din care 129mp sunt utili.

Interiorul casei este foarte bine optimizat, locuinta acoperind nevoile unei familii cu 1 sau 2 copii.

Spatiul de locuire este excelent partitionat si bine iluminat natural.

La parter se afla un hol de acces, bucatarie complet echipata cu acces catre camera tehnica, o baie cu fereastra si un living cu acces catre terasa acoperita.

Etajul este compus din 3 dormitoare (1 dormitor matrimonial cu spatiu pentru dressing si 2 dormitoare pentru copii), o baie generoasa dotata cu 2 lavoare, WC, bideu, cada si cabina de dus.

Casa beneficiaza de dotari si finisaje de top.

Usa de intrare este Hormann (Germania), cu blatul usii din otel si toc din aluminiu, izolare termica ridicata si sistem de siguranta cu inchidere in 5 puncte.

Ferestrele sunt cu profil Veka Effectline cu 5 camere, cu geamuri tip Float/ Low-E (producator Saint Gobain) si feronerie Maco (Austria).

Usile interioare sunt marca Pinum (Italia).

Finisajele pentru pardoseli sunt: parchet masiv din stejar (dusumea de 20 mm) in living, dormitoare si hol etaj; placi ceramice marca More (Italia) in bai si bucatarie; decking WPC pe terasa exterioara.

Obiectele sanitare sunt marca Gala (Spania), cu baterii Hansgrohe.

Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie (Immergas Victrix Superior 32Kw cu ministatie meteo si boiler inox 200 l, dubla serpentina inox). Centrala permite integrarea unui sistem de panouri solare. Este instalata si o statie de dedurizare a apei.

Instalatiile electrice sunt cu conductori de cupru montati in tuburi de protectie IPY. Bransamentul electric este trifazat. Prizele, intrerupatoarele si comutatoarele sunt Schuko sau Bticino-Legrand. Pentru climatizare este montat in dormitorul matrimonial un aparat de aer conditionat (Daikin), iar in fiecare camera este pregatita instalatia pentru montarea unui sistem (priza si evacuare apa-condens).

Casa este dotata cu sistem de alarma anti-efractie. Poarta de access auto culisanta este actionata electric. Atat poarta de acces auto cat si poarta de acces pietonal pot fi actionate prin telecomanda. Kit-ul de automatizare este GBD (Italia).

Casa are structura de beton armat cu plansee din beton armat. Peretii interiori (12,5cm grosime) si exteriori (25 cm grosime) sunt din caramida tip Porotherm (producator Wienerberger). Termoizolatia exterioara este cu termosistem Baumit de 10 cm grosime.

Acoperisul (marca Ruuki) este din tabla faltuita de culoare gri inchis, izolat cu vata bazaltica de 10 cm grosime, asezata in 2 straturi. Sunt construite cosul de fum si traseul de evacuare a fumului pentru functionarea unui eventual semineu.

Pentru epurare si drenare apa menajera, este montata o ministatie de epurare tricompartimentata din poliesteri armati cu fibra de sticla si un sistem performant de drenaj cu tunele de infiltratie Graf (Germania).

Casa se vinde cu mobilierul de bucatarie inclus. Mobilierul de bucatarie este realizat la comanda (producator - Modul Design). Bucataria este echipata cu electrocasnice incorporabile (hota, plita, cuptor, masina de spalat vase).

In vara anului 2019 s-au realizat lucrari interioare (zugravire, schimbare plinte, inlocuire usa intrare) si exterioare (schimbare gard front stradal, reconditionare terasa).

Curtea este amenajata cu gazon, pomi fructiferi, plante ornamentale, flori. Este realizata in curte si o constructie usoara cu rol de depozitare.

Casa se prezinta intr-o stare foarte buna, curtea si plantele sunt perfect intretinute.

Zona este una foarte linistita si cu acces usor catre mijloacele de transport, supermarketuri, parcuri comerciale, farmacii, policlinica, parc, facilitati sportive etc.

Pentru aprovizionare, in imediata apropiere sunt 2 supermarket-uri Mega Image (la o distanta de 650 m si 800m), un supermarket Penny (850m), iar pentru cumparaturi masive Complexul Militari Shopping, Auchan, Metro sunt la o distanta de 10 minute de mers cu masina. In proximitate sunt Gradinite pentru copii, Afterschool, Scoala Gimnaziala (1,9km), Parcul Dudu (5 minute), Padurea Dudu (la 500m), Policlinica Chiajna (la 650m).

Din punct de vedere juridic, proprietatea are toata documentatia necesara incheierii contractului de vanzare cumparare si nu are sarcini. Este disponibila imediat pentru mutat.

Comision 0 % pentru cumparator.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica