107.000 €

VILA IN SAFTICA, O OAZA DE LINISTE APROAPE DE BUCURESTI!

  • Suprafata utila 106 mp
  • Teren 500 mp
  • An 2021
  • 3 camere
  • La rosu
Ilfov, 20 iun, 08:01

Descriere anunt

VILA IN SAFTICA, O OAZA DE LINISTE APROAPE DE BUCURESTI!

Va invitam sa descoperiti in Saftica o placuta proprietate, o vila individuala pe structura din lemn aproape finalizata, ce poate oferi viitorilor ei proprietari relaxarea si deconectarea pe care o cauta, la doar 30 de minute cu masina de oras.

Desfasurata doar pe parter, spatiile acestei vile sunt generoase si bine impartite.

Zona de zi de aproape 52 de metri patrati poate fi impartita in 2 spatii distincte, bucataria cu zona de luat masa si livingul propriu-zis cu zona de relaxare.

Cele doua dormitoare, intre care unul cu dresing si baie proprie, au aproximativ 18 metri patrati fiecare iar cea de a doua baie de 12,4 metri patrati poate fi si ea impartita in doua cu o anticamera pentru spalatorie si depozitare

Oriunde intorci privirea iti poti cu usurinta imagina accentele de decor ce pot transforma acest spatiu intr-o proprietate deosebita, inundata de lumina naturala datorita geamurilor mari care vad catre gradina ce va prinde contur si se va maturiza intr-o placuta oaza de relaxare pentru intreaga familie.

Structura din lemn a fost foarte bine izolata cu vata bazaltica, atat la exterior cat si la interior, iar aceasta dubla izolatie a fost facuta si peretilor ce compartimenteaza intreg spatiul locuit.

In fata casei gasim o zona asfaltata menita sa asigure 3 locuri de parcare iar portile de acces catre aceasta zona au fost gandite sa pota fi actionate electric daca se va dori instalarea unui astfel de sistem in viitor.

Aceasta proprietate se vinde la pretul listat intocmai cum se prezinta in poze, cu instalatiile electrice si sanitare functionale si fara finisaje interioare.

Lucrarile vor continua sa se faca pe partea de finisaje, adaugare pergole laterale iar pretul va continua sa creasca in functie de ce se va realiza pana la momentul vanzarii.

Pentru a descoperii toate avantajele ce va sunt oferite la achizitia unei astfel de proprietati programeaza o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Real Estate – Raluca Timofti.

Va garantam seriozitate promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul tranzactiei.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Camera serviciu
Dressing
Fosa septica
Izolatie termica

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!