145.000 €

Vila Harmony, Moara Domneasca

  • Suprafata utila 198 mp
  • Teren 800 mp
  • An 2009
  • 5 camere
  • La cheie
Voluntari, 13 sep, 17:46

Descriere anunt

Vila Harmony, Moara Domneasca,

situata pe malul lacului Pasarea, vila Harmony din Moara Domneasca iti ofera o priveliste incantatoare, in mijlocul naturii, departe de aglomeratia urbana, de zgomotul infernal al strazilor, de poluare,

Detalii suplimentare

Situata pe malul lacului Pasarea, Vila Harmony din Moara Domneasca iti ofera o priveliste incantatoare, in mijlocul naturii, departe de aglomeratia urbana, de zgomotul infernal al strazilor, de poluarea care iti indunda plamanii si este locul in care poti sa iti regasesti echilibrul interior, vitalitatea pe tot parcursul zilei.

Vila Harmony se afla la aproximativ 15 km distanta de Bucuresti, cu acces atat din zona Pantelimon-Pasarea, dar mai facil prin zona Voluntari-Dorali (aproximativ 10 minute pana la vila), intr-o zona de campie cu relief neted, brazdata de apele vailor Pasarea, Piteasca si Sindrilita, in satul Moara Domneasca.

Vila Harmony este ideala pentru o familie cu unul sau doi copii, pentru cei care iubesc natura si vor sa fie cat mai aproape de ea.

Vila primeste lumina naturala pe tot parcursul zilei datorita orintarii sale spre sud-est si aplasarii in mijlocul unei gradini cu vedere din dormitoare catre lac.

Daca tot vorbim despre gradina, va spunem ca proprietatea dispune de 800 mp de curte, din care liberi peste 600 mp si sunt folositi aproape exemplar, spatiul fiind compartimentat astfel:

zona de la intrare, din fata casei cu flori ornamentale pentru toata perioada primavara-toamna, de la ghiocei la crizanteme. Pentru perioada de iarna brazii sunt cei care schimba in mirific peisajul geratic.

-zona din spatele casei pentru cultivarea produselor bio, actualii propietari cultivand rosii, ceapa, dovlecei si alte zarzavaturi.

-zona cea mai indepartata de casa este locul in care s-au amenajat tarcuri pentru cresterea pasarilor, la fel, 100% bio.

-zona de livada unde te poti bucura de fructe proaspete sau de unde poti aproviziona camara cu dulceata de visine, cirese, nuci, gutui sau pere.

Interioarele sunt toate mari, indiferent ca vorbim despre camere ale caror suprafete variaza intre 14 mp si 35 mp sau de grupurile sanitare cu suprafete cuprinse intre 6 mp si 11 mp.

Ventiloconvectoarele montate in toata casa asigura atat incalzirea (pe timp de iarna) cat si racirea (pe timp de vara).

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina