109.000 €

Vila direct dezvoltator, metrou la 900 m, loc parcare subsol, terasa 30 mp, boxa

  • Suprafata utila 119 mp
  • Teren 30 mp
  • An 2017
  • 4 camere
  • 1 Decembrie 1918 ...19 min.
Bucuresti, 26 sep, 09:11

Descriere anunt

Vila direct dezvoltator, metrou la 900 m, loc parcare subsol, terasa 30 mp, boxa

Va prezentam o vila cocheta si functionala, de 4 camere, situata intr-o zona noua de case si blocuri din sectorul 3, cu acces la toate utilitatile, canalizare si strazi asfaltate si iluminate.

Vila se afla intr-un complex nou de 7 case insiruite, beneficiind de intimitate si de urmatoarea compartimentare: subsol in care exista un loc de parcare al casei, o usa de acces in casa, o casa a scarii si o boxa spatioasa si inalta; la parter exista un living de peste 19mp, o bucatarie micuta insa inalta si luminoasa (6,40mp) si un grup sanitar; la etaj - doua dormitoare de peste 14mp fiecare si o baie cu geam, iar la mansarda inalta din zidarie, tip open space de peste 26mp, regasim inca o baie cu geam (5mp) si o terasa de peste 7mp.

Proprietatea mai beneficiaza in fata casei de o terasa exterioara de peste 30mp si garduri inalte, ce ofera intimitate fata de celelalte proprietati invecinate. Apartamentul face parte dintr-un complex cu circuit inchis de 7 case, ce are ca si spatiu comun - subsolul - accesul in subsol facandu-se din strada principala printr-o bariera si printr-o rampa degivrata, prevazuta cu rigola si usa de garaj tip rulou, telecomandata.

Este important de mentionat ca toti peretii despartitori din casa sunt din caramida, nu rigips, iar inaltimea camerelor este de peste 2,75m.

Complexul se afla intr-o zona noua de case si blocuri, din sectorul 3 si beneficiaza de toate utilizatile (curent electric, canalizare, apa, gaze) si nu are expunere stradala mare, fiind pozitionat perpendicular pe axul drumului principal. Accesul la mijloace de transport in comun, cat si la metrou este facil - max 900m de mers pe jos pana la cea mai apropiata statie de metrou, iar strazile sunt iluminate si asfaltate. La maxim 5 min de mers cu masina se afla complexe comerciale mari de tip: Auchan, Metro, Bila, Decathlon, Lidle, Jumbo, Ikea, iar mall-urile si parcurile sunt la distanta de maxim 10 min de mers cu masina.

Pretul afisat include un loc de parcare in subteranul complexului.

Va stau cu drag la dispozitie cu programarea unei vizionari.

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Garaj

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 19 min.