329.000 €

Vila deosebita, utilitati, 2 garaje

  • Suprafata utila 342 mp
  • Teren 1.000 mp
  • An 2000
  • 9 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Vila deosebita, utilitati, 2 garaje

ag. imob, vila exclusivista s+p+1+m, 9 camere, 4 bai, 4 terase, piscina, 2 garaje, curte pavata si amenajata, gratar, pomi fructiferi, sala gimnastica, sauna, cam. video.

Detalii suplimentare

Ag. imob, va ofera spre vanzare o vila exclusivista. Imobilul de interes detine la baza un teren de 1000 mp peste care este amplasata o vila S+ P+1+ Mansarda cu o suprafata totala utila de 342 mp.

Astfel cu o amprenta a casei de 175 mp, va veti bucura de un teren extrem de generos - in suprafata utila de 825 mp, pe care se afla 2 garaje , piscina, terasa cu gratar, plita, fantana ornamentala, 2 terase cu loc de luat masa si recreere.

Curtea este pavata si amenajata cu gazon, stalpi pavati cu piatra alba , pomi fructiferi, tuya, buctusi si este dotata cu instalatie de apa.

Casa este conectata la toate utilitatile (canalizare gaz, apa, electriciate,) iar incalzirea are la baza centrala termica, are si put separat, are sistem de spraveghere video cu aplicatie pe telefon si este situata pe strada asfaltata si cu iluminat stradal si cu acces imediat la mijloacele de transport in comun.

Vila detine 9 camere plus dependinte si este compartimentata astfel:

La subsol: beci

La parter – hol intrare, camera de zi - sufragerie-dinning 50 mp, dormitor, bucatarie, grup sanitar, camera tehnica, scara interioara, hol , spatiu depozitare sub scara, sala de gimnastica, sauna si baie si o superba terasa

La etaj - 3 dormitoare, hol, bar, 2 grupuri sanitare, dressing, 2 balcoane, si terasa inchisa de 50 mp

Mansarda – Living, 3 dormitoare, dressing, grup sanitar, dressing, balcon

Imobilul dateaza din anul 2000, este construit din caramida si beton si are la baza un real simt de raspundere. Atat textura casei cat si finisajele sunt intradevar, de cea mai buna calitate.

In incinta vom regasi, scoala, piscina, sala de sport, gradinita, supermarket LIDL, Mega Image, Auchan , Kaufland etc.

Imobilul se ofera spre vanzare mobilat si utilat si nu modifica pretul expus. Mobilierul si electrocasnicele sunt de cea mai buna calitate, si sunt gandite pentru spatiul oferit, prin urmare nu vom fi surprinsi sa surada oricarei familii interesate.

Pretul expus este clar sub pretul zonei/pietei actuale si denota interesul real pentru o vanzare rapida.

329000 euro, negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Piscina
Porti electrice
Sistem irigatii