219.000 €

Chitila, vila deosebita

  • Suprafata utila 180 mp
  • Teren 400 mp
  • An 2010
  • 5 camere
  • La cheie
Bucuresti, 18 oct, 11:39

Descriere anunt

Chitila, vila deosebita

Am deosebita onoare de a va propune spre cumparare o proprietate excelenta din toate punctele de vedere ce va va cuceri cu eleganta proprie si o serie de avantaje deosebit de binevenite date de locatie..

Situata in Chitila pe o strada  perpendiculara pe Soseaua Banatului si cu dubla deschidere catre o strada paralela in imediata proximitate a Cartierului Residenz casa este optim amplasata fata de toate punctele de interes ale zonei fiind la o distanta de cateva minute de magazine mari - LIDL  sau Mega Image sucursale bancare importante institutii de educatie si invatamant locale (gradinita Voinicel scaoala Ion Visoiu etc.) precum si zone de agrement - cum ar fi Parcul Dendrologic si Promenada situata pe malul lacului Chitila..

Mentionez aici si apropierea de Colosseum Retail park zona comerciala ce aduna majoritatea marilor magazine - Careffour Leroy Merlin Altex etc

Legatura cu orasul este foarte rapida casa fiind situata la numai 10 km de Piata Victoriei o distanta ce poate fi parcursa cu masina in aproximativ 15-20 de minute functie de trafic

Ca si detalii legate de constructie casa a fost edificata de la temelie in anul 2010 de catre actualii proprietari fara a se scuti vreo cheltuiala - asta insemnand structura masiva si supradimensionata de beton armat caramida termoizolanta ferestresi usi exterioare termoizolante premium alaturi de elemente de decor exterior de calitate superioara - gard si balustrade din fier forjat pavele de beton foisor cu gratar etc 

La interior ambientul general este unitar si dominat de culori calde - galben-oranj - si de materiale de amenajare naturale - parchet premium si travertin completate in mod fericit de o estetica neoclasica si echilibrata.

Pe parter se regasesc -  un living mare de 40mp cu bucatarie inchisa o sala de fitness/garaj precum si un grup sanitar si accesul catre beciul de 14mp finisat asemanator cu restul casei amenajat dressing.

Accesul catre etaj se face pe o scara generoasa ca dimensiuni finisata premium cu travertin si balustrada de fier forjat. 

La nivelul etajului regasim dormitorul matrimonial de dimensiuni foarte generoase -20 mp - cu baie proprie si un dressing un dormitor mare de oaspeti cu baie pe hol si un birou/al treilea dormitor generos si el ca dimensiuni si deservit de un dressing propriu. Toate camerele au terase deschise.

Sper ca veti fi la fel de cuceriti ca si mine de aceasta proprietate si de aceea va invit cu tot dragul la o vizionare. 


Viitoarea dumneavoastra locuinta va asteapta!!!


 Iata si o descriere tehnica :


Curte placata cu Ammonit Germania (klinker) foisor din lemn masiv gratar + chiuveta compozit +baterie spatiu verde amenajat. Casa este placata cu polistiren de 10mm tencuiala decorativa este Sto Germania tabla Lindab tamplarie Gealan nuanta stejar cu geamurii fumurii si sticla securizata. Interiorul casei este placat cu travertin Italia ( bucatarie living scari) mobila este achizitionata de la Rovere Mobili bucatarie amenajata cu compozit ( masa blat si spatiul dintre corpuri). Corpurile de iluminat sunt achizitionate de la Ideal lux Italia. Bai amenajate complet cu gresie faianta si mozaic Novabell Italia obiecte sanitare Cersanit baterii Remer Italia cabina dus Samo Italia rezervoare de incastrat Geberit. Balcoane placate cu Ammonit Germania ( klinker) balustrada este confectionata din fier forjat. Scara interioara placata cu travertin balustrada din fier forjat cu mana curenta din lemn. Peretii din interior sunt vopsiti cu decorativa San Marco Italia covoare achizitionate de la Mobexpert. Spalatorie utilata complet beciul amenajat dressing camera centrala utilata cu centrala Viesmman garajul este in interiorul casei si este placat cu Ammonit Germania usa electrica . Casa este utilata cu system alarma si interfon.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj