140.000 €

Vila de lux Gulia langa padure

  • Suprafata utila 200 mp
  • Teren 485 mp
  • An 2020
  • 5 camere
  • La rosu

Descriere anunt

Vila de lux Gulia langa padure

Vila de lux Gulia 2019, p+m, 484 mp teren, 5 cam, 3 bai, 200 mp utili, curent, gaz, canalizare, apa, constructie calitativa, solida, foarte bine izolata, incalzire in pardoseala.

Detalii suplimentare

Am placerea sa va prezint o casa individuala de lux, cu spatii generoase si eficient compartimentate in cadrul unui ansamblu rezindential proiect nou, 2019.

Amplasat in localitatea Gulia, langa padure, Jud Dambovita la doar 10 km de Soseaua de Centura/ Chitila ferit de tumultul orasului, dar totusi aproape de scoli si gradinite, supermarketuri, mall-uri si aeroport, ansamblul rezidential este format din 26 loturi cu drum pe mijloc de 8.5 m latime, cu toate utilitatile (curent, gaz, apa, canalizare, iluminat stradal) in plus, fiecare casa are put propriu.

Pentru doritori exista posibilitatea de a cumpara o casa similara in acest complex la un pret mai mic, cu parter la gata si mansarda la rosu pe interior. Pretul se stabileste la fata locului in functie de finisajele dorite de client. De asemenea, pentru casele in curs de constructie, clientii au posibilitatea de a configura interiorul sau de a solicita mici schimbari.

Caracteristici imobil:

Suprafata teren: 485 mp

Suprafata construita parter: 135.21 mp + 15.18 mp terasa

Suprafata utila parter: 100 mp - Living 30 mp, Bucatarie 15.4 mp, Dormitor matrimonial 17.75 mp + Baie 4.60 mp + Dresing 5.10 mp, Dormitor 15.5 mp, Baie 5.85 mp, Hol 15.75 mp, Camera tehnica 4 mp

Suprafata utila mansarda: 100 mp - Hol cu balcon, 2 dormitoare mari, fiecare cu baie si dresing de dimensiuni generoase

Terasa: 13 mp

Casa este construita cu materiale de calitate iar executia este efectuata la cele mai inalte standarde. Persoanele interesate pot primi set complet de poze si filmari din timpul lucrarilor sau la fata locului pot viziona celelalte case in diferite stadii ale constructiei.

Prezentare constructie:

Caramida Porotherm grosime 30 cm

Beton B350

Fier conform proiect

Tigla metalica Bilka (garantie 15 ani)

Izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm EPS 80

Fatada cu vopsea decorativa de calitate si piatra ornamentala de travertin

Trepte, terase si balcon placate cu granit lucios si fiamat

Tamplarie PVC de cea mai buna calitate, 5 camere izolare termica, geam tripan 4S, float, low-E, armaturi galvanizate 2 mm, deschidere in 2 canate, culoare nuc

Lambriu exterior din lemn grosime 20 mm, tratat

Gard complet, porti, trotuare de beton in jurul casei si alei

Incalzire in pardoseala, instalatii termice, electrice si sanitare de cea mai buna calitate

Casa are camera tehnica unde se afla putul, pompa alimentare apa, centrala termica, instalatie dedurizare apa si spatiu depozitare

Finisaje interioare cu sape mecanizate, tencuiala de beton, glet, vopsea lavabila, gresie, faianta (sau piatra naturala, marmura, granit, travertin) si parchet la alegerea clientului.

La pretul din anunt casa se vinde complet finisata cu garduri, porti, alei betonate in curte si toate bransamentele.

Intregul proiect a fost conceput si construit astfel incat sa satisfaca pretentiile si necesarul de confort si calitate si celor mai pretentiosi clienti.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina

Obiective interes

1. Panda, Gradinita & After School - Buftea 0773737719; Tel/Fax: 0213142094 Aleea Scolii, Nr. 1, Buftea, judetul Ilfov
vezi mai multe