215.000 €

Vila cocheta cu garaj, curte libera 70mp, constructie 1999, rezidenta / birouri

  • Suprafata utila 102 mp
  • Teren 70 mp
  • An 1999
  • 3 camere
Bucuresti, 29 iul, 12:07

Descriere anunt

Vila cocheta cu garaj, curte libera 70mp, constructie 1999, rezidenta / birouri

va propunem spre achizitionare o vila extrem de cocheta, situata in cartierul Floreasca, in zona Complexului Pescariu, Sports & Spa. Imobilul este compus din constructie P+1, edificata in anul 1999, si teren in proprietate in suprafata de 135 mp, din care curtea libera masoara 70 mp.

Constructia, din beton si caramida, cu acoperis tip Lindab, este desfasurata in felul urmator:

Parter (suprafata utila 49 mp + garajul): camera de zi - 13mp, bucatarie - 13mp, loc de luat masa - 12 mp, grup sanitar - 1,75 mp, hol si casa scarii - 11 mp si garaj incorporat - 15 mp.

Etaj 1 (53 mp utili): dormitor, dressing si baie proprie - 28 mp, dormitor copil cu baie proprie - 19 mp.

In ipoteza in care viitorul proprietar are nevoie de o alta impartire a camerelor, ar putea schimba destinatiile unor incaperi, dupa cum urmeaza: garajul ar putea sa fie transformat in camera de zi, astfel incat aceasta ar ajunge la 28 mp. La etaj, dressingul este de fapt o camera de 10 mp, cu fereastra. Acest spatiu poate fi folosit ca birou ori dormitorul bebelusului.

Se pot parca fara probleme 3 masini: una din categoria masinilor medii in garaj, o a doua in curte si o a treia in frontul casei.

Casa este una foarte practica si versatila. Prin prisma a ceea ce ofera si a pretului, este alternativa perfecta la un apartament de 3 - 4 camere, cu deosebirea ca viitorul proprietar se va bucura de o curte individuala si in exclusivitate.

Din punct de vedere al raportului calitate / pret, consideram ca imobilul ofera un pret corect, adaptat conditiilor pietei imobiliare, drept pentru care recomandam vizionarea si achizitionarea lui. Are potentialul de fi caminul unei familii sau birourile unei societati comerciale.

Oferim servicii de consultanta imobiliara pe baza de comision aplicat pretului de achizitie al proprietatii.

Vizionarea proprietatii este conditionata de semnarea contractului de prestari servicii imobiliare.

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Curte amenajata
Garaj