115.000 €

Vila Cernica P+1+M, cu garaj, mobilata si utilata, mutare imediata

  • Suprafata utila 164 mp
  • Teren 215 mp
  • An 2008
  • 4 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Vila Cernica P+1+M, cu garaj, mobilata si utilata, mutare imediata.

Bun venit!

Desi administrativ zona in care casa noastra se afla, apartine de orasul Pantelimon, probabil majoritatea o cunoasteti ca facand parte din arealul Cernica. Suntem pozitionati pe strada Mierlei, intre Sos. Cernica si DN3. La cateva sute de metri avem padurea si in capatul strazii lacul si manastirea Cernica.

Accesul la casa se poate face astfel:

-dinspre Cora Pantelimon, prin Bd. Biruintei prin orasul Pantelimon, apoi prin DN3 si de acolo, prin Gradinarilor sau George Tarnea si apoi Mierlei;

-dinspre DNCB(centura), apoi pe Gradinarilor si Mierlei, in timp ce din Centura puteti merge fie prin Pantelimon, fie catre Pallady;

-si prin Pallady, A2, Cernica, continuand prin Cernica pe Bulevardul Decebal, Sos. Cernica si apoi George Tarnea.

Ce vreau sa scot in evidenta este ca exista variante si ca sunt diverse. Asta face ca de la casa si pana la Timpuri Noi de exemplu, sa faci doar 12 minute, plecand la ora 8 de acasa.

Casa noastra este jumatate dintr-un duplex, construit in perioada 2008-2009. Dezvoltatorul acestei case, a construit la acel moment aprope o strada intreaga, iar pe final, a pastrat pentru el aceasta unitate, in care de altfel a si locuit pana in 2011, cand i-a vandut-o actualului proprietar. Fiind construita pentu el, cred ca va puteti imagina ca lucrarea respecta un anumit grad de calitate.

Din 2011 casa a fost locuita pana anul trecut de o familie cu 1 copil, care in 2019 au ales sa se intoarca in oras. Fata a crescut, este independenta si si-a dorit propria locuinta. Parintii, oameni cu un program foarte incarcat, au ales sa o urmeze in oras, urmand ca aici sa revina in fiecare weekend sau de cate ori le va permite timpul. La inceput reveneau destul de des, apoi parca au uitat de casa si au inceput sa treaca tot mai rar. Pana cand, au inteles ca o casa care nu e folosita si locuita, se "macina". Asa ca au decis acum sa o puna la vanzare.

Raportat la impartire, e bine sa stiti ca:

-la parter, avem un hol de intrare, un grup sanitar, un living luminos,bucatarie si loc de luat masa, completate de un spatiu de depozitare, si o teraa imensa acoperita, cu loc pentru gratar;

-la etaj avem doua dormitoare, fiecare cu baia lui, in timp ce dormitorul matrimonial are si dressing si balcon;

-mansarda este formata din baie, loc de relaxare, colt de lectura, multiple spatii de depozitare, sala de fun unde regasim masa de biliard.

Pe langa toate astea, casa se vinde asa cum o vedeti in fotografii, mobilata si utilata complet. Electrocasnicele, toate de calitate, sunt in stare perfecta de functionare si estetic se prezinta bine. In plus, au fost si foarte scumpe la momentul achizitiei.

Terasa din spate, se continua cu o zona de gratar, acoperita si ea. Un loc numai bun pentru petreceri cu familia si prietenii.

Am uitat sa va spun ca avem si garaj, cu acces direct din strada.

Asadar, daca va doriti o casa in care sa va puteti muta "maine", fara investitii suplimentare imediate, va invit cu drag la vizionare, sa vedeti acesta minunatie.

In plus, pentru cei dintre dumneavoastra care va doriti sa faceti trecerea de la apartament la casa, un avantaj in constituie faptul ca proprietarii nu se grabesc sa vanda, nu au nici o constrangere de timp, astfel incat puteti rezerva casa, putem scoate apartamentul la vanzare si cand il vindem la cel mai bun pret posibil, finalizam achizitia casei!

Proprietate reprezentata exclusiv de RENET The Real Estate Network prin Daniel Dobre.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj

Obiective interes

vezi mai multe