265.000 €

Vanzare Casa P M Snagov, teren 610 mp

  • Suprafata utila 265 mp
  • Teren 610 mp
  • An 2003
  • 7 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Vanzare Casa P M Snagov, teren 610 mp

Vanzare Casa P M in Snagov, amplasata pe un teren de 610mp, complet mobilata si utilata, situata intr-o zona superba, verde, strada asfaltata, cu toate utilitatile.

Interiorul casei se caracterizeaza prin finisaje, mobila si electrocasnice de foarte buna calitate, compartimentare practica, camere spatioase si amenajate intr-un mod elegant si placut.

PARTER este compus din: Living, Bucatarie, 2 dormitoare, camera tehnica, Baie, si atasat garajul care are si o spalatorie si un wc de servici. Living-ul are o suprafata de 39mp, mobilat complet, si este dotat cu un semineu functional,. Bucataria, are o suprafata generoasa de 26mp si este complet mobilata si utilata: mobila din artar, masa din lemn de stejar, cuptor hotpoint ariston, plita gaz si hota Franke. Cele doua dormitoare de la parter au fiecare 20mp. Atat in dormitoare cat si in living pardoseala este din parchet masiv din lemn de stejar, iar usile de la toate camerele de la parter sunt de asemenea din lemn de stejar. Pe hol, in bucatarie si baie incalzirea este facuta prin pardoseala. Tot la parter se afla camera tehnica cu centrala termica recent schimbata, si o spalatorie dotata cu o masina de spalat si una de uscat.

Etaj(mansarda) la etaj se afla 3 Dormitoare, o Baie, si un birou.. Toate camerele de la mansarda sunt dotate cu foarte multe spatii de depozitare care sunt integrate in perete astfel incat sa ramana o suprafata utila cat mai mare.Fiecare dormitor este mobilat, si la fel ca la parter in toate camerele de la etaj pardoseala este din parchet masiv. Alte dotari: 3 ferestre velux, ferestre termopan in toata casa, garaj dotat cu usa cu telecomanda, acoperis tigla Bramac, gard din beton, porti decorate cu fier forjat. Casa dispune de un garaj spatios, dotat cu usa cu telecomanda, WC, si intrare din garaj direct in casa. Va asteptam la vizionare. ID intern: 181.