72.500 €

Valea Calugareasca, DN1B Ploiesti - Buzau

Valea calugareasca, azi, 08:36

Descriere anunt

Valea Calugareasca, DN1B Ploiesti - Buzau

Casa Valea Calugareasca-DN1B.

Comision 0% la cumparator !

An 2013, 2 camere, SU 84 mp, S totala 117 mp, teren 2204 mp, vita de vie, livada, centrala proprie gaz, mobilat si utilat, anexa 25 mp.

Detalii suplimentare

Agentia Imobiliara CRSImobiliare va ofera spre vanzare o adevarata oaza de liniste, un loc de relaxare , toate acestea la pachet cu o casa cocheta, amplasata in Com. Valea Calugareasca chiar pe DN1B Ploiesti – Buzau.

Comision 0% la cumparator !!!

Casa, construita in 2013 , este structurata pe un nivel ( 2 camere generoase, hol, baie, bucatarie ) avand in total o suprafata utila de 84 mp, iar daca includem si terasa generoasa si beciul de care dispune se ajunge la o suprafata utila totala de 117 mp.

Terenul pe care este amplasata casa se intinde pe nu mai putin de 2204 mp , avand deschidere chiar la DN1B Ploiesti – Buzau.

Proprietatea mai dispune de inca o constructie anexa ( hol, 2 camere ) edificata tot in anul 2013 , in suprafata de 25 mp.

Un plus al acestei proprietati il constituie spatiile verzi generoase ( livada, vita de vie ) care o transforma intr-o adevarata oaza verde, toate acestea la numai 10 km de Ploiesti !!

Constructia de beton si caramida aduce un plus major in ceea ce priveste stabilitatea imobilului si, in special, siguranta dumneavoastra.

Proprietatea beneficiaza de centrala proprie pe gaz, ceea ce asigura confortul total din punct de vedere termic.

In vecinatatea constructiei intalnim DN1B Ploiesti - Buzau , com. Valea Calugareasca, sat Valea Nicovani. .

Asadar, va oferim spre vanzare o casa cu teren generos, amplasata intr-o zona verde si cu liniste din belsug, ce beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei datorita pozitionarii sale cardinale perfecte.

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, proprietatea putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

https://crsimobiliare.ro/property/oferta-vanzare-casa-valea-calugareasca-dn1b/

CONTACT: FLORIN STANICA

MOBIL: 0736.333.063

E-MAIL: florin.stanica@crsimobiliare.ro

WEB: www.crsimobiliare.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina