695.000 €

Unirii, Piata Unirii, 9 camere si 1022 mp teren

  • Suprafata utila 333 mp
  • Teren 1.022 mp
  • An 1911
  • 9 camere
  • Universitate - Spitalul Colțea ...11 min.

Descriere anunt

Unirii, Piata Unirii, 9 camere si 1022 mp teren,

agentia imobiliara RealKom va ofera spre vanzare vila 9 camere pe strada Constantin f. Robescu, 333 mp utili, 1020 mp teren, curte proprie, comision 0. www.realkom.ro

Detalii suplimentare

REALKOM AGENTIE IMOBILIARA UNIRII

VA OFERA SPRE VANZARE VILA DIN ULTRACENTRALUL BUCURESTIULUI SITUATA PE UN TEREN IN SUPRAFATA DE 1022 MP LA NICI MACAR 2 MINUTE DE PIATA UNIRII

COMISION 0% din partea CUMPARATORULUI !

Vila propusa pentru vanzare este amplasata in zona Ultracentrala a Capitalei, pe strada Constantin F. Robescu, intr-unul din cartierele care inca are parfumul anilor 1900.

Locatia este una dintre cele mai bune din Bucuresti, as putea chiar spune o locatie premium.

Vila declarata monument este amplasata in zona Ultracentrala a Bucurestiului, in proximitatea Pietei Unirii, a Tribunalului Bucuresti (fostul Junior) si a Bulevardului Corneliu Coposu.

Construita in anul 1911 si pastrandu-si pana astazi amprentele perioadei din anii 1900, vila este compartimentata pe urmatoarele nivele: Subsol, Parter si Mansarda. In total, in imobil sunt 9 camere, carora li se alatura 2 grupuri sanitare, 1 baie, 1 bucatarie si alte spatii utile.

Suprafata construita este de 481 mp, suprafata utila de 333 mp, in timp ce suprafata totala a terenului este de 1022 mp. Terenul dispune si de o singura deschidere la strada Constantin F. Robescu de 17,82 ml.

In acelasi timp terenul ramas neconstruit poate fi transformat intr-o curte de vis, poate cu ajutorul unui arhitect peisagist sau cu propriile idei, putand spune apoi ca aveti cea mai frumoasa curte din Bucuresti.

Orientarea cardinala este ideala, pe Sud-Vest si permite astfel patrunderea luminii naturale din belsug pe tot parcursul zilei.

In mod sigur aceasta vila impozanta poate sa ofere un mod de viata intr-o nota distinctiva celui care va avea oportunitatea sa o achizitioneze.

La capitolul facilitati, vila dispune de toate necesitatile, apa curenta, gaze, canalizare, curent electric, acces rapid la mijloace de transport, fiind situata la propriu ”in buricul targului”.

Datorita unicitatii si pozitionarii excelente, vila poate poate deveni restaurant, cafenea, ceainarie, un birou reprezentativ cu foarte mare vizibilitate, showroom, dar poate fi achizitionata si pentru rezidenta personala, iar daca va faceti griji in privinta comisionului tranzactiei, va informam ca acesta este de 0% din partea cumparatorului.

Daca proprietatea pe care am prezentat-o aici, intr-un mod cat mai simplist, va starneste interesul , rezervati-va timp pentru cel putin o vizionare iar apoi lucrurile vor veni de la sine.

Pentru cei aflati in cautarea unei proprietati cu adevarat deosebita, pot spune ca au gasit-o !

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-casevile/vila-de-vanzare-unirii-9-camere-si-teren-1022-mp/2485

TELEFON: 0723.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Gaze
Living
Mansarda
Optiuni exterior
Garaj

Acces

Statii metrou Timp
Universitate - Spitalul Colțea 11 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 11 min.
Universitate - Palatul Șuțu 12 min.