112.000 €

Str. Pescarului, Magurele

  • Suprafata utila 245 mp
  • Teren 300 mp
  • An 2020
  • 7 camere
  • In constructie

Descriere anunt

Str. Pescarului, Magurele

vila superba! comision 0% la cumparator!

Vila se poate preda si la cheie la pretul de 172.500 Euro! An 2020, p+1+m, 7 camere, 4 bai, s.utila 245 mp, s.totala 270 mp, s.teren 300 mp.

Detalii suplimentare

Agentia Imobiliara CRSImobiliare va ofera spre vanzare o vila spatioasa cu 7 camere , adevarata oaza de liniste si bun gust , amplasata in Magurele – Str. Pescarului.

Vila superba !!! Comision 0% la cumparator !!!

Vila se vinde in stadiul actual la pretul afisat sau se poate preda la cheie la pretul de 172.500 Euro !

Vila este structurata pe 3 nivele, P+1+M , avand in total o suprafata utila de 245 mp, iar daca includem si terasa si cele doua balcoane de care dispune se ajunge la o suprafata utila totala de 270 mp.

Compartimentare interioara :

- parter : living , bucatarie , baie , camera tehnica , terasa.

- etaj 1: trei dormitoare , doua bai , doua balcoane .

- mansarda : trei dormitoare , baie, dressing.

Suprafata construita este de 328 mp, amprenta vilei fiind de 105 mp, in timp ce terenul pe care este amplasata vila se intinde pe nu mai putin de 300 mp.

Constructia de beton si caramida Porotherm ( 30 cm ) aduce un plus major in ceea ce priveste stabilitatea imobilului si, in special, siguranta dumneavoastra.

Confortul termic este asigurat de izolarea integrala cu polistiren de 10 cm, acoperisul Lindab fiind si el izolat cu vata de sticla tot de 10 cm. Luminozitatea este asigurata de suprafetele vitrate mari, calitatea acestora fiind asigurata de geamurile termopan LOW-E 4 anotimpuri cu cinci camere si tamplaria REHAU folosite.

Vila este bransata la retelele de apa si curent , reteaua de gaz este la “poarta” proprietatii. Instalatiile electrice si sanitare ( fosa septica sase personae ) sunt finalizate, precum si instalatia pentru panouri solare. Instalatia de incalzire ramane la latitudinea potentialului cumparator ( pompa caldura , centrala peleti sau centrala gaz ).

In vecinatatea constructiei intalnim Primaria Magurele, Institutul National pentru Fizica Laserilor , DNCB, , restaurante, cafenele, gradinita, scoala, parc, drum urban, piata .

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, vila putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

https://crsimobiliare.ro/property/oferta-vanzare-vila-7-camere-magurele-str-pescarului/

CONTACT: FLORIN STANICA

MOBIL: 0736.333.063

E-MAIL: florin.stanica@crsimobiliare.ro

WEB: www.crsimobiliare.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Dressing
Fosa septica
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Obiective interes

1. Piticii Nostri, Gradinita & After School - Ilfov 0749177710 Smardan , Nr 10, (Cartier Independentei, Bragadiru), Bragadiru, judetul Ilfov
vezi mai multe