224.000 €

Soseaua Giurgiului

  • Suprafata utila 231 mp
  • Teren 700 mp
  • An 2000
  • 6 camere
  • La cheie
Bucuresti, 13 sep, 18:30

Descriere anunt

Soseaua Giurgiului,

particular vand casa/ vila in L 3 corpuri, 6 camere p+m, 3 bai, Giurgiului cu Luica, toate utilitatile, terasa acoperita, garaj, curte pavata, gratar si gradina mare. Zona de case, acces rapid la mijloace de transport,

Detalii suplimentare

Particular, vand Casa/Vila in forma de "L" 5 camere -2 bai mari cu cada colt +mansarda open space 53mp inalta de 2.2m si inca o baie neamenajate.

-Teren 670mp suprafata construita 231mp, acces chiar din Sos.Giurgiului dar ferita de aglomeratie, zona linistita de case, acces rapid la mijloace de transport STB (tramvai si autobuze la 3min in capatul strazii, metrou Eroii Revolutiei la 5 statii, aproape de Piata Unirii maxim 20min)

- Constructii edificate in anul 2000 constructii solide din bca pe cadre de beton ,stalpi, centuri, boiandrugi, pereti exteriori 40cm termoizolati cu polistiren de 10cm+tencuiala decorativa+lavabil exterior silicon rezulta pereti de 50cm certificat energetic A consum mic iarna, interiori despartitori solizi bca nu rigips si planseu usor pe grinzi de lemn izolat polistiren+vata minerala+osb+rigips, invelita cu tigla Lindab de 5mm.

- Garaj de 2locuri+ 3 locuri in curte+2 locuri in strada

- Casa parter : 2 camere+baie C2 (casa+pod foarte mare si inalt cu posibilitate de mansardare facila alcatuita din hol+dresing,hol, living 29mp, dormitor 11mp si baie 6mp+ bucatarie 19mp inchisa cu intrare separata intre case, suprafata totala 75mp.

- Vila 3 camere+baie C1 ( hol, dormitor 16mp, living 33 forma deosebita , dormitor 13mp, baie 8mp+ mansarda open space 53mp acces pe scara interioara din living, suprafata P+m 130mp.

- Terasa mare acoperita, placata cu gresie si alei pavate, inchisa iarna fara zapada in usi :) spatii de depozitare de aprox. 40mp ,camara etajata toate utilitatile posibile ! :

-2 linii internet/televiziune Digi fibra optica 1gb/sec,telefon fix,parchet stratificat,gresie portelanata cu fibra de carbon,faianta portelanata,mobila minimala comanda,ferestre si usi termopan Gealan si Den Braven.

- Tot iluminatul interior-exterior LED nocturn in curte cu temporizator.

- CURTE formata in 20 de ani cu pomi fructiferi cires de iunie imens,prun.mar,flori si posibilitatea de a va planta tot ce va doriti,gratar mare din beton.

- BONUS ! in partea de intrare a curtii lipita de garaj corp C3 (tip garsoniera-hol,camera 15mp si baie cu dus)echipata cu calorifere otel televiziune,curent, suprafata 28mp.

- BONUS ! generator de 2.5kw legat la instalatia electrica a casei, de asemenea casa se preda total utilata si mobilata plus multe alte obiecte necesare intr o curte (betoniera 0.3mc, freza zapada, motocultor, compresor aer, o lada frigorifica clasa A+, 3 aere conditionate din care 2 inverter.

- C1 si C2 beneficiaza de centrale termice pe gaz,de asemenea curtea are un sistem de drenaj/colectare al apei pluviale pe tot terenul de pe case direct in canal ,zona in sine fiind cea mai inalta din Bucuresti total neinundabila fata de restul orasului...

Toate actele la zi,Cadastru,Intabulare,Carte Funciara, Certificat Energetic clasa B C1 clasa A C2 clasa B, C3/B Certificat urbanistic informational : P+2, pozitia exacta este afisata pe harta.

Daca v am retinut atentia va rog mail,whatsapp,telefonic :)

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina