Sinaia, vila expunere solara cu teren 1.100 mp, D-30 ml

514.999 €

Sinaia, vila expunere solara cu teren 1.100 mp, D-30 ml

514.999 €
Caracteristici
Suprafata utila 143 mp Teren 1.000 mp An 1890 6 camere La cheie
Descriere
ideal investitie - proprietate situata in zona centrala, cu teren de 1.150 mp si o deschidere de 30 ml la drum principal astfaltat, cu o cladire deosebita, monument arhitectural cu un istoric interesant (doar 3 proprietari) si cu o structura foarte solida - piatra de munte si pereti grosi din caramida arsa, zone vitrate mari si camere inalte - renovata si bine intretinuta de proprietarii actuali.
Proprietatea are o deschidere la drum principal de peste 30ml, terenul generos este pozitionat pe versant, fiind terasat, astfel incat pe langa expunerea solara deosebita, pe toata durata zilei, se bucura si de o priveliste montana de exceptie. frumoasa in orice anotimp
Cladirea este usor retrasa fata de drumul principal, fiind pozitionata un pic mai sus fata de drumul principal, pe versant - este configurata pentru a acomoda 2-3 familii, fiecare cu intrarea distincta.
Imobilul are si demisol si pivnita pe toata amprenta (cu arcade superbe din caramida arsa si cu temperatura constanta, fara umiditate), iar podul a fost interesant amenajat.
Plus valoarea proprietatii o reprezinta terenul generos, cu deschiderea de 30ml la drum principal. Si totodata faptul ca este intr-o zona cu mult soare si linistita, cu acces la toate utulitatile, majoritatea proprietatilor fiind bine intretinute, noi sau in curs de transformare in pensiuni/hoteluri.

Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic si/sau in timpul intalnirii pentru vizionare.
Cod oferta: 1668923
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Terasa
459 vizualizari Sinaia, 27 Mar, 11:15