524.900 €

Sinaia, Investitie Vila Expunere Solara cu teren 1100mp, D-30ml

Sinaia, ieri, 18:06

Descriere anunt

Sinaia, Investitie Vila Expunere Solara cu teren 1100mp, D-30ml

Ideal investitie - proprietate situata in zona centrala, cu teren de 1150 mp si o deschidere de 30 ml la drum principal astfaltat, cu o cladire deosebita, monument arhitectural cu un istoric interesant (doar 3 proprietari) si cu o structura foarte solida - piatra de munte si pereti grosi din caramida arsa, zone vitrate mari si camere inalte - renovata si bine intretinuta de proprietarii actuali.

Proprietatea are o deschidere la drum principal de peste 30ml, terenul generos este pozitionat pe versant, fiind terasat, astfel incat pe langa expunerea solara deosebita, pe toata durata zilei, se bucura si de o priveliste montana de exceptie. frumoasa in orice anotimp

Cladirea este usor retrasa fata de drumul principal, fiind pozitionata un pic mai sus fata de drumul principal, pe versant - este configurata pentru a acomoda 2-3 familii, fiecare cu intrarea distincta.

Imobilul are si demisol si pivnita pe toata amprenta (cu arcade superbe din caramida arsa si cu temperatura constanta, fara umiditate), iar podul a fost interesant amenajat.

Plus valoarea proprietatii o reprezinta terenul generos, cu deschiderea de 30ml la drum principal. Si totodata faptul ca este intr-o zona cu mult soare si linistita, cu acces la toate utulitatile, majoritatea proprietatilor fiind bine intretinute, noi sau in curs de transformare in pensiuni/hoteluri.

Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic si/sau in timpul intalnirii pentru vizionare.

Cod oferta: 1643799

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Terasa

Obiective interes

vezi mai multe

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!