685.000 €

Sector 6, Bucuresti vila de lux stil si rafinament

  • Suprafata utila 500 mp
  • Teren 700 mp
  • An 2010
  • 9 camere
  • La cheie
Bucuresti, ieri, 10:10

Descriere anunt

Sector 6, Bucuresti vila de lux stil si rafinament

vila de lux, 650mp, d+p+2e, Chiajna, Dudu, curte 450 mp, teren 700 mp, cinema, materiale ultramoderne si de calitate deosebita, livinguri impresionante, camere largi si luminoase, incalzire in pardoseala,

Detalii suplimentare

Strabatand o curte libera de 450mp cu o gradina elaborata cu rafinament, un univers in miniatura punctat de aranjamente inspirate de flori si culori,cu o terasa acoperita, zona de gratar, zona de parcare pana la 3 masini, iar in garajul subteran unde se poate parca o masina, ajungi la vila D+P+2E de o suprafata totala de 650mp si teren 700mp, din care curte libera de 450 mp, in Chiajna, Dudu ,care capteaza ochiul inca de departe prin arhitectura simetrica.

Un interior de lux, in finisaje si culori naturale, care poarta inainte de toate marca bunului gust si a unui stil bine conturat si personal.

La demisol avem living de o eleganta deosebita, pivnita, camera tehnica, camera centrala termica 95kw, spalatorie/uscatorie, bucatarie mobilata si utilatata complet cu electrocasnice Ariston.

Pe suprafata parterului se desfasoara livingul cu zona de dining in suprafata totala de 104mp, un birou de 15mp, o baie,o zona de relaxare cu acces spre terasa din curte de 24 mp.Toata zona de la parter are incalzire in pardoseala.

Salile de baie poarta pecetea luxului, atat prin dotari cat si prin finisajele realizate din materiale si dressing ultramoderne.

La etaj se gasesc trei dormitoare, unul matrimonial cu baie proprie si dressing separat in suprafata totala de 50mp,si 2 dormitoare secundare cu baie proprie avand fiecarecate 16mp, hol de 9mp si o terasa spatioasa si eleganta. Finisajele interioare capata o viata aparte datorita iluminarii naturale abundente realizate prin deschiderile largi ale ferestrelor cu geamuri termopan. Finisajele si mobilierul sunt realizate din materiale naturale, in principal lemn si piatra, supuse unor tonalitati cromatice din aceeasi gama naturala.

Etajul doi cuprinde un salon/camera diverse activitati/cinema de 68mp, si un dormitor cu baie proprie de 25mp.

Strada este linistita, sigura,prevazuta cu bariera pe baza de telecomanda, cu vecini de calitate umana desavarsita si cu prestanta exprimata prin atidudinea discreta.

Aceasta casa de vis este o investitie profitabila, atat pentru unicitatea ei cat si pentru faptul ca s a investit in ea muult mai mult decat reprezinta pretul.Se vinde complet mobilata si utilata.

Combinatia indrazneata a decoratiunilor si accesoriilor distreaza si revigoreaza spatiile, completand notele vizuale artistice imprimate intregului ansamblu.Vila este ideala pentru o investitie intr-o locuinta cu presanta,lux si rafinament. Daca nu v-ati decis pana acum, cu siguranta o veti face dupa ce veti vedea in realitate aceasta resedinta!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa