119.000 €

Sector 4, Berceni

Green Garden
  • Suprafata utila 115 mp
  • Teren 220 mp
  • An 2020
  • 4 camere
  • La rosu
  • Bucatarie 10 mp
  • Living 27 mp
  • Baie 1 5 mp
  • Baie 2 5 mp

Descriere anunt

Sector 4, Berceni,

P+1, 4 camere, s. utila 115 mp, amprenta la sol 75 mp, teren liber 145 mp. Se predau finisate, centrala, utilitati (apa, gaze, curent, canalizare), finalizare august 2020. Pret 119.000 euro + TVA.

Detalii suplimentare

Casa de vanzare, Berceni – sector 4, de tip P+1. Ansamblul Green Garden este format din case de tip duplex, si este amplasat la 400 metri de zona comerciala Metro / Auchan / Jumbo.

Casele au o suprafata utila de 115 mp, si sunt compartimentate astfel: parterul este compus din bucatarie inchisa de 10 mp, living de 27 mp cu iesire in terasa, baie cu cabina de dus, debara, iar la etaj sunt 3 dormitoare si 2 bai. Amprenta la sol a casei este de 75 mp, iar terenul care ramane liber este de 145 mp, din care o terasa de 17 mp, restul amenajat ca si spatiu verde (gazon), si 2 locuri de parcare.

Casele se vor preda complet finisate, finisajele interioare (gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, etc) se vor putea alege de catre viitorul proprietar, din gamele oferite de Delta Design; incalzirea se face cu centrala termica proprie si radiatoare, si vor fi bransate la reteaua publica de utilitati (apa, gaze, curent, canalizare).

Ca si sistem constructiv, casele au fundatii, stalpi si grinzi din beton armat, pereti si compartimentari interioare din caramida, acoperis din tabla Wetterbest. Casele sunt construite tip duplex, insa nu exista un singur perete comun intre ele, fiecare casa are peretele ei de 25 de cm grosime, si o izolatie de 10 cm intre pereti. Termenul de predare este august 2020.

Ansamblul Green Garden este localizat in sectorul 4, langa zona comerciala Metro / Auchan / Jumbo; transport in comun este la 400 metri, metrou Dimitrie Leonida la 2 km; in zona sunt numeroase puncte de interes – gradinite, scoli, zone comerciale cu modalitati de petrecere a timpului liber, etc.

Pret 119.000 euro + TVA

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina