139.000 €

Salaj, Rahova

  • Suprafata utila 152 mp
  • Teren 290 mp
  • An 2001
  • 4 camere
  • La cheie
Bucuresti, 13 oct, 09:12

Descriere anunt

Salaj, Rahova

Vila p+1+m, constructie 2001, suprafata totala 255 mp, suprafata utila 152 mp, teren 290 mp. Constructie pe cadre beton si zidarie BCA. Terasa acoperita, beci. Mansarda neamenajata. Acte la zi,

Detalii suplimentare

Se vine o vila situata in cartier Salaj, langa parcul Humulesti, cu statie RATB la 3 case distanta, parc aproape, scoala la 200 de metri. Vila a fost ridicata in anul 2001, finisajele sunt la nivelul acelor ani, casa se prezinta excelent. A fost construita de proprietari pentru uzul personal.

La momentul constructie s-a optat pentru put si fosa septica(nu erau utilitati in zona). Intre timp s-au tras pe strada atat canalizare cat si retea de apa, insa casa nu a fost racordata, racordarea va fi facuta de noii proprietari.

Casa dispune de living imens la parter, baie, bucatarie si terasa acoperita, la etaj sunt 3 dormitoare, baie mare, dressing, balcon, in timp ce mansarda este neamenajata. Odata amenajata si compartimentata mansarda se mai pot obtine lejer doua camere si o baie(inaltimea permite.

Casa se vinde pentru ca sotul a decedat, copiii s-au mutat la casa lor, proprietara a ramas singura si casa este prea mare pentru o singura persoana.

Oferta exclusiva, comision 0%!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Beci/pivnita
Centrala termica
Dressing
Gaze
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina