135.000 €

Casa individiala pe parter in Saftica! Garaj acoperit! Teren 470mp!

Balotesti, 11 mai, 09:27

Descriere anunt

Casa individiala pe parter in Saftica! Garaj acoperit! Teren 470mp!

In ziua de astazi nu mai vorbim doar de un calculator conectat la internet, nici chiar acasa. Tot mai multe gadgeturi lansate pe piata transforma o locuinta obisnuita intr-o casa inteligenta: televizoare sau frigidere smart, centrale termice sau sisteme de climatizare controlate prin smartphone, becuri inteligente, toate acestea trebuie sa comunice eficient si fara a umple casa de cabluri haotice, motiv pentru care s-a optat pentru o cablare structurata a intregului imobil .

Imobil desfasurat pe Parter , suprafata utila 135mp , cu o dispunere a spatiului dupa cum urmeaza:living 38mp, bucatarie 13.49mp, doua bai in suprafata de 5.40mp respectiv 4mp, camara:6mp, trei dormitoare cu o suprafata aproximativa de 15mp fiecare, garaj interior 16.5mp, terasa 15mp, curte libera 330mp .In raport de compartimentare gasim spatii foarte bine gandite si dimensionate pentru a oferii confortul unui trai practic, linistit si armonios intregii familii.

Finisajele sunt alese si gandite pe fondul unui designer interior luxos si bine echilibrat, gama din care puteti sa va personalizati casa dupa bunul plac, incalzire in pardoseala in 4 zone ( in fiecare camera puteti modifica temperatura) deservita de o centrala Ariston,28kw in condensatie .

Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat, peretii exteriori sunt realizati din caramida de tip Porotherm cu o grosime de 30 cm., izolati exterior cu polistiren expandat, tencuila decorativa cu proprietati hidrofuge. Peretii de separare intre camere sunt din zidarie de caramida cu grosime de 12,5 acoperiti cu tencuiala.

Imobilul face parte dintr-un Ansamblu Rezidential format din 25 unitati individuale, racordate la toate utilitatile retelei de oras, iluminat stradal intern , drum de incinta asfaltat .

Termen de finalizare august 2021 .

Comision 0 !

Birou Vanzari Direct Dezvoltator !

Poze cu titlu de prezentare din proiectele anterioare are dezvoltatorului !

.

Obiective interes

1. Gradinita nr. 1 Balotesti 0213520770 Str. Unirii, nr. 158, Balotesti, judetul Ilfov
2. Gradinita nr. 1 Petresti Corbeanca 0212666077; 0723171810 Str. Unirii, nr. 24, Petresti Corbeanca, judetul Ilfov
vezi mai multe