89.900 €

Prelungirea Ghencea, Sos. Alexandriei, Bragadiru

  • Suprafata utila 117 mp
  • Teren 145 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie
Bragadiru, 01 nov, 09:56

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, Sos. Alexandriei, Bragadiru,

fiecare din cele 6 vile ambasador are 117mp utili. Au toate utilitatile si sunt contorizate individual. Sunt amplasate pe str. Margelelor colt cu str. Mugurelui (strazi asfaltate). www.vila-ambasador.ro

Detalii suplimentare

Structura celor 6 vile Ambasador P+1E+Pod , creaza un spatiu util de 117mp si construit de 150mp, eficient repartizat. La parter gasiti un living-room generos de peste 29mp, bucatarie de peste 10mp, baie si spatiu depozitare, terasa acces curte interioara, iar la etaj sunt 3 dormitoare de 18,7mp, 17,3mp si 13mp, 2 bai si un balcon de 6,40m.

Podul este spatios si este ridicat peste placa de beton (sunt doua placi de beton, una peste parter si una peste etaj). Casele sunt izolate cu polistiren Adeplast EPS80 de 10cm si tencuite mecanizat cu Knauf.Tamplarie PVC Veka si tigla metalica mata 0.5mm Wetterbest.

Casele se predau finisate la cheie (gresie, faianta, parchet, usi , obiecte sanitare, centrala termica in condensatie Immergas ) sau la alb . Vilele Ambasador dispun de toate utilitatile: gaze, curent, apa si canalizare, contorizate individual.

Casele sunt amplasate pe strada Margelelor colt cu strada Mugurelui (strazi asfaltate).

Detalii suplimentare gasiti pe www.vila-ambasador.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata