395.000 €

Popesti Leordeni

  • Suprafata utila 380 mp
  • Teren 750 mp
  • An 2009
  • 6 camere
  • La cheie
Popesti - leordeni, 25 nov, 12:20
Urca primul in lista

Descriere anunt

Popesti Leordeni

vila eleganta cu arhitectura deosebita, un proiect unic, gandit de proprietar, amplasata pe un teren cu o suprafata de 750mp. Subsol, parter, etaj si mansarda, su 380 mp;

Detalii suplimentare

Vila eleganta cu arhitectura deosebita, un proiect unic, gandit de proprietar, amplasata pe un teren cu o suprafata de 750mp.

Vila este foarte bine compartimentata, gandita pentru o familie cu doi/trei copii, putand sa satisfaca dorintele celui mai pretentios cumparator. Spatiile vitrate sunt generoase iar amenajarile in tonuri de culoare calda te fac sa te relaxezi si sa scapi de stresul cotidian.

Proprietatea este situata la intrare in orasul Popesti- Leordeni (in zona Lidl), departe de zgomotul si poluarea din oras, pentru cei care doresc sa locuiasca intr-un cadru linistit si sa se refugieze intr-o oaza de bun gust, rafinament, spatios si confortabil.

Zona este excelent deservita de institutii de invatamant (scoli, gradinite, licee, facultati), piata, mijloace de transport in comun, farmacii, spitale toate la doar cateva minute distanta, supermarketuri precum Lidl, Kaufland, Metro, Mega Image iti sunt aproape precum si galeriile comerciale de la Sun Plazza, la cateva minute cu masina.

Suprafata construita a casei este de aproximativ 460 mp, iar suprafata utila este 380 mp, impartita dupa cum urmeaza:

Subsolul are o zona amenajata ca pivnita/crama si o camera tehnica.

Parterul este compus din vestibul, birou (ce poate fi transformat in dormitor de oaspeti), doua grupuri sanitare, bucatarie inchisa, living impunator si luminos de 60 mp care include si zona de dinning. Din Living exista access spre terasa inchisa prin care se poate ajunge la terasa deschisa cu gratar si curtea din spatele casei.

Scara interioara este din beton imbracata in mocheta si ne conduce catre primul etaj unde gasim 3 dormitoare foarte spatioase cu doua grupuri sanitare fiecare dotat cu cada si cabina de dus, iar dormitorul matrimonial dispune si de un dressing generos.

Mansarda, este luminoasa si calda, este compusa dintr-o camera recreativa/de hobby cu o suprafata de 50 mp, un grup sanitar si o zona de depozitare de aproximativ 45 mp.

Holul de la intrare, terasa inchisa, bucataria si baile sunt placate cu gresie, livingul, dormitoarele si camera recreativa au parchet, iar scara si holurile de la etaj si mansarda sunt mochetate.

Alte detalii:

Construita in 2009, pe o structura solida de beton cu zidarie caramida poroterm cu termoizolatie exterioara de polistiren de 10 cm, iar tamplaria este din PVC cu geamuri termopan.

Bransata la gaz, electricitate, apa si canalizare, are ca varianta de rezerva si un put de mare adancime.

Incalzirea este asigurata cu o centrala in condensatie, iar racirea cu 3 instalatii de aer conditionat.

Valentina Ivan 0787672421

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina
Porti electrice