91.000 €

Popesti Leordeni, vila tip duplex, mutare imediata

  • Suprafata utila 77 mp
  • Teren 126 mp
  • An 2017
  • 4 camere
  • La cheie
Popesti - leordeni, 13 dec, 15:00

Descriere anunt

Popesti Leordeni, vila tip duplex, mutare imediata

oferim spre vanzare o vila, tip duplex, cu regim de inaltime P+1E+Pod, situata intr-o zona rezidentiala noua, cu o suprafata utila de 77 mp, la care se adauga podul cu suprafata de 42 mp.

Detalii suplimentare

Oferim spre vanzare o vila, tip duplex, cu regim de inaltime P+1E+Pod, situata intr-o zona rezidentiala noua, cu o suprafata utila de 77 mp, la care se adauga podul cu suprafata de 42 mp, fiind compartimentata astfel: parter – hol de acces, living, grup sanitar si bucatarie cu acces intr-o terasa exterioara deosebita. Etajul este format din: 2 dormitoare, baie, balcon si logie foarte generoasa.

In pret este inclusa si curtea proprie de 126 mp, care se preda amenajata cu gazon si arbusti decorativi.

Aceasta vila este varianta perfecta pentru orice familie tanara, hotarata sa scape de aglomeratia si agitatia urbana, beneficiind de un spatiu de relaxare in curtea individuala.

Avand in vedere ca documentatia este completa si constructia este finalizata, locuinta este disponibila pentru MUTARE IMEDIATA.

Constructia este executata pe structura din beton armat (stalpi si grinzi), peretii exteriori si interiori sunt din caramida Porotherm, izolatia exterioara este din polistiren 10 cm.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina