122.500 €

Popesti Leordeni, Confort City

  • Suprafata utila 119 mp
  • Teren 200 mp
  • An 2020
  • 4 camere
  • La cheie
Popesti - leordeni, ieri, 17:12

Descriere anunt

Popesti Leordeni, Confort City

Popesti Leordeni, ansamblu rezidential, vila 4 camere tip duplex, finisata complet, toate utilitatile, izolata exterior, pod, curte amenajata, contorizare individuala.

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare o vila spatioasa si foarte bine compartimentata, ce face parte dintr-un ansamblu rezidential nou din zona de sud a Capitalei, alcatuit din 20 vile cochete, ferite de zgomotul orasului, dar in acelasi timp foarte aproape de punctele de interes major: gradinite, scoli, spitale, parcuri, centre comerciale (Mega Image, Lidl, Piata) si mijloace de transport in comun.

Zona dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si iluminat public, iar accesul catre ansamblu se face rapid si in conditii civilizate.

Imobilul are un regim de inaltime de P+1+Pod si este alcatuit din 4 camere, atent gandite, in functie de necesitatile dumneavoastra, dupa cum urmeaza: parterul este format dintr-un living luminos, bucatarie inchisa foarte spatioasa si un grup sanitar, la etaj se regasesc 3 dormitoare si o baie .

Locuinta are o suprafata utila de 119 mp si o curte amenajata cu suprafata de 120 mp ( spatiu liber fara casa )

Vila se vinde complet finisata cu finisaje de cea mai buna calitate, tamplarie PVC , glafuri interior/exterior, usi de interior, centrala termica de 24 kW, obiecte sanitare in bai si usa metalica antiefractie la intrare.

Locuinta este bransata la utilitatile orasului (apa, canalizare, gaze si curent), contorizarea fiind individuala.

Vila este construita pe cadre de beton armat, inchiderile peretilor sunt facute din caramida Ytong de 30 cm exterior, 15 cm interior si este termoizolata cu polistiren de 10 cm.

Doua locuri de parcare incluse in pret!

Pret: 122.500 Euro, TVA inclus!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata