260.000 €

Plevnei, vila 8 camere renovata total, ideal investitie

  • Suprafata utila 220 mp
  • Teren 200 mp
  • An 2018
  • 8 camere
  • La cheie
Bucuresti, 29 nov, 10:40

Descriere anunt

Plevnei, vila 8 camere renovata total, ideal investitie,

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare vila in zona Plevnei, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Vila dispune de 8 camere finisata dupa standarde inalte de calitate. Casa este spatioasa, avand o suprafata totala de 220 mp. Aceasta este INCHIRIATA in momentul de fata si se vinde cu chiriasi! Totodata, suprafata de curtii este de 50 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, vila dispune de sistem de centrala proprie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri, hipermarketuri ( atat magazine stradale, Mega Image) si restaurante . Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui imobil pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica